Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szabad hokizni egy nap? Ami nem árt.
Figyelt kérdés
Én napi 3x is csinálom ha nagyon belelendülök és van olyan amikor egymás után 2x is...nem tudom ez egészséges e vagy káros, a hangomon nem fog ez meglátszani?? Nem tudok erről semmit!2012. okt. 14. 11:43
1/5 anonim válasza:
Egy időben (még "fiatal" koromban) nekem is volt, hogy ennyit kellett, nem káros, de majd elmúlik az igény ilyen sokra, pláne, ha van barátnője az embernek (mondjuk most nekem sincs)... Amúgy mindenkinél változó mennyi az annyi.
F17
2/5 anonim válasza:
hát azért fogd vissza magad max napi 1 alkalomra, mert teniszkönyököd lesz :)
3/5 A kérdező kommentje:
Azmeg mi?
2012. okt. 15. 16:54
5/5 A kérdező kommentje:
Vagyte! Bocs hogy nem vagyok járatos ezekben...
2012. nov. 2. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!