Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Milyen szemszín jön be nektek a legjobban?
Tudom, az a lényeg, hogy szép/helyes legyen a lány/fiú (és a szemszín csak mellékes), és kedves, hűséges legyen stb.
De nektek melyik szemszín tetszik a legjobban az ellenkező nemen?
kort és nemet írjatok! köszi!
Nekem mindegy, csak csillogjon, és élénk színű legyen. Az ilyen seszínű kékes szürke, vagy keveredős zöldesbarna és a híg fosbarna szemek rondák, szerintem legalábbis, így a szín nem számít, csak az árnyalat.
21L
Nekem a sötétbarna, csillogó szem, tetszik a legjobban :D
Nekem is barna...csak az egyik kicsit világosabb...igen felemás szemű vagyok:D...félre sikeredtem :P
16/L
Köszönöm a válaszokat! :)
Drek! Nekem kékesszürke szemem van, bár volt olyan is, aki azt mondta, hogy ő fent kéknek látja, lent pedig zöldnek (bár szerintem ez hülyeség, csak a fény esett rá úgy.)
egyébként ha valakit megkérdezek, hogy szerinte milyen a szemem, kapásból rávágja, hogy kék, de ha jobban megnézzük, akkor szürkéskék.
meg csillog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!