Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a csajnak? Hogyan szolitsam meg?
Van egy csaj aki a szomszedba lakik. Sajnos nem ismerem, de reggelente ameg a buszra varok szoktam talalkozni vele, meg mikor hazafele megyek az atjaronal alva mellem kerul es egesz hazaig negyunk(en elol o meg mindig lemarad).
Hogyan szolitsam meg az atjaronal es mit mondjak neki?
Esetlej reggel koszonjek ra a megallobol?
Nem szembe lakik hanem tolunk a masodik haz.
Am ez kisse hueseg amit mondtal.
nekem régen tetszett egy srác a buszon,s mindennap valahogy pont ugyanakkor mentünk haza,,s ez ment már egy hónapja,s láttam h néz,egyszer fogtam magam odamentem: szia! xy vagyok,látom mindennap egy helyre utazunk,szóval végülis szomszédok vagyunk,van kedved dumálni? ..ö meg tök jó fej volt,nem röhögött ki,s azóta az egyik legkedvesebb barátom:)
bátorsággal semmi más:) ha normális vagy s ö is akkor hátha nálatok is igy lesz:)
Szerintem nyugodtan odamehetsz a lányhoz beszélgetni. Először köszönj rá és tegyél hozzá egy mosolyt. Kb. így "Szia! XY vagyok. Mindig szoktalak a buszmegállóban látni..." a többi megy magától.
Egyébként a lány sem véletlenül megy mindig ugyanakkor reggelente a buszmegállóhoz és kerül az átjárónál melléd.
Vagy egy másik megoldás, amihez türelem kell:
Reggelente mikor meglátod menj el mellette, nézz rá és mikor visszanéz rád kedvesen mosolyogj. Ha visszamosolyog akkor nem is kérdés, hogy bejössz neki.
Csak határozottnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!