Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány csak külsőleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány csak külsőleg tökéletes pasival hajlandó összeállni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

egyszerűen van akinek nem érhetünk a nyomába akárhogy is van.

Persze azt mondják ártatlanul h szerelemre vágynak meg az a lényeg h a férfi szeresse, meg legyen igazi férfi....(de emellett legyen is ott az a pár milla az itt alap, mint másoknál h egyáltalán dolgozzon)

2012. okt. 13. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Én igen - de az, hogy kinek mi a tökéletes, az már más kérdés :) Például ami szerintem tökéletes, az a legjobb barátnőmnek nem elég kigyúrt, a másik szerint pedig nagyon nem jó :D Szóval egyénfüggő, hogy kinek mi a tökéletes, ráadásul nagyon sokat dob az egyéniség is. Pl. láttam már olyan srácot, amelyiket mindenki lerondázott, de nagyon sok barátnője volt és nekem is nagyon bejött :)
2012. okt. 13. 20:39
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem, az én barátom 164 cm, van pocakja, ami eléggé látszik.

De nekem így szép, és vonzó, ahogy van.

Szeretem, mert szeretem. Hűséges, normális felfogású, nem bulizós, komoly, kedves, figyelmes, törődik velem, igazi ritka kincs.

Lesz*rom k*rva magasról, hogy nem fogja elhinni a többség, de kamasz korom óta arra izgulok szexuálisan, hogy ha egy férfi kedves a nővel, tudja hogy kell bánni a nővel, férfiasan simogat, mély orgánummal kedves szavakat búg nekem...és ezt megkapom.

(nem, nem vagyok csúnya, igencsak tetszem a fiúknak, a visszajelzések alapján az a "minden férfi megfordul utána" külsejű lány vagyok, pedig nem öltözködöm kihívóan).

Két éve vagyok boldog kapcsolatban.

21/l

2012. okt. 13. 20:54
 14/17 Hanariko ***** válasza:
hajajj, van baj! (legalábbis a legtöbb férfi felfogásával) ahogy látom xD
2012. okt. 13. 20:56
 15/17 anonim válasza:
Hagyd a francba itt nem érdemes kialakítani némberekel kapcsolatott. Ha van vagy lesz lehetőséged rá akkor inkább külföldi lánnyal álj össze tapasztalatból mondom:)
2012. okt. 13. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is csak reménykedni tudok, h a külföldi lányok nem ennyire felszínesek, és nincs ennyi ribanc köztük.
2012. okt. 14. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
20:19-nek van igaza. A csajok leginkább olyan pasikkal állnak össze, akik tömve vannak zsetonnal, és márkás sportkocsijuk is van, esetleg nyaraló. Ha ezek megvannak, akkor hajlandóak nekünk "megbocsájtani" hogy rondák, otthonülősek stb. vagyunk. A nők ilyen álszentek és felszínesek.
2012. okt. 15. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!