Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány csak külsőleg tökéletes pasival hajlandó összeállni?

egyszerűen van akinek nem érhetünk a nyomába akárhogy is van.
Persze azt mondják ártatlanul h szerelemre vágynak meg az a lényeg h a férfi szeresse, meg legyen igazi férfi....(de emellett legyen is ott az a pár milla az itt alap, mint másoknál h egyáltalán dolgozzon)

Nem, az én barátom 164 cm, van pocakja, ami eléggé látszik.
De nekem így szép, és vonzó, ahogy van.
Szeretem, mert szeretem. Hűséges, normális felfogású, nem bulizós, komoly, kedves, figyelmes, törődik velem, igazi ritka kincs.
Lesz*rom k*rva magasról, hogy nem fogja elhinni a többség, de kamasz korom óta arra izgulok szexuálisan, hogy ha egy férfi kedves a nővel, tudja hogy kell bánni a nővel, férfiasan simogat, mély orgánummal kedves szavakat búg nekem...és ezt megkapom.
(nem, nem vagyok csúnya, igencsak tetszem a fiúknak, a visszajelzések alapján az a "minden férfi megfordul utána" külsejű lány vagyok, pedig nem öltözködöm kihívóan).
Két éve vagyok boldog kapcsolatban.
21/l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!