Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PASIK! Ti mit tennétek, ha a barátnőtöket, párotokat megütné egy ismeretlen férfi?
Adott egy szitu: bulin egy lánynak beszól egy férfi, amin a haverjaival röhögnek, a lány visszaszól sértőbben és erre a pasas pofon vágja - és a lány párja az egészet hallotta és látta egy kicsit távolabb. Ti hogyan reagálnátok a lány párja helyében?
(ez egy megtörtént eset, aminek a szemtanúja voltam nemrég és érdekelne, hogy mások mit tennének ebben a helyzetben)
Barátom szerintem szurkolna miközben én verem hülyére a srácot. Ha nem menne, mert túl erős, akkor besegítene.
De mindketten utáljuk a discokat szóval nehéz elképzelni ezt.
Érdekes milyen válaszokat kaptam... Nem számítottam arra, hogy ennyi pasi támadna a pasasra, azt hittem amennyi itt gyk n a "nőgyűgyölő" rengetegen fogják a lányt hibáztatni, hogy magának kereste a bajt, - amiben van igazság, de sztem akkor se egy pofon lenne egy válasz főleg az erősebbik nemtől. Egyébként egy házibulin történt! Engem a házigazda hívott aki kedves ismerősöm és elég jó környezet is volt, még a pasas sem volt olyan szörnyű aki pofon vágta a lányt.
Ennyi válasz után pedig bővebben kifejtem: eléggé sajnáltam a lányt hogy ilyen pasija volt, nem támadott, még csak be sem mert neki szólni! a lány várt volna valamit de végül -szerintem SZÉGYEN- de a barátnője védte meg, hogy mondta a pasasnak hogy kihívja a rendőrséget erre elment (de állítólag bocsánatot kért másnap, mert sokat ivott)!!a buliban 90% pasi volt!! és egyik sem ment volna oda megvédeni a lányt ehelyett a barátnője cselekedett.... - mellesleg ezután az összes lány elment a buliból jómagam is, azt hiszem nem is kell kifejtenem miért....
köszönöm a válaszokat! :)) érdekes, akkor vannak olyan pasik is akik nemcsak mondják hogy megvédik a barátnőjüket de meg is teszik :D
Mostmár legalább saját tapasztalatból tudod kérdező, hogy az a kutya amelyik ugat, nem harap.
Osztja itt az észt a sok nyomorék, de a valóságban senki nem menne oda megvédeni a lányt, sőt a kutyát nem érdekelné. Még el is fordulnának.
Egy nőt megütni valóban szánalmas dolog, de egy pofon nem a világvége. Ha a nő kiprovokálta akkor még meg is érdemli.
Ennyit erről :)
Eltörném a fején a tonfát, vagy megvagdosnám kicsit.
Igazán rosszul akkor járna, ha a hamvasztó is nálam van...whehehehe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!