Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez veletek is így van? Mit válasszak? Szerintetek?
a szőkített haj ritkán szép. mert a hidrogén kifakítja, és amint kikopik a festék ami a szép színt adja frissen festve, egy szalmasárga valami lesz belőle.
üdv - egy eredeti közép/világosszőke, aki világosabb szőkét festett magának, de hála istennek 2 éve volt és lenőtt. :D
Szerintem olyan sötétbarna állna jól, aminek enyhén vöröses beütése is van. Az olyan szép!
amúgy én meg mindig vörösre akarom festetni a hajam ha meglátok egy vöröset :D de nem merem.
Legyen csak természetes eredeti színű a hajad, mert az szép... :) :D
A festett nem annyira :(
És ne szolizz!
Meg ne kenj egy kiló vakolatot magadra!
Ezek nem szépek! :)
Persze ez az én véleményem, szerintem ez kell, ha egy normális pasit akarsz!
De ha egyéjszakásokon akarod szétkuratni magad, akkor csak csináltasd magad plázacicává...
Szerény megjegyzésem, hogy az egyéjszakásokat sem "kúrják" szét jobban, mint azokat, akiket állandóan egy pasi kúrogat.
Ismerek egyéjszakást, akinek olyan szűz hüvelye, hüvelyizma van, hogy csak na. (Férfiak mesélték róla, én magam nem tapasztaltam, nő vagyok).
Azért mondják ezt a lányoknak, mert még mindig elítélik esetükben az egyéjszakás kalandokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!