Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit válasszak?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett hiányozni az, hogy elmenjünk valamerre, kicsit igyunk aztán amihez kedvünk van. Viszont sosem voltam ilyen. Mindig is taszított ez a fajta életmód. Szeretném kicsit elengedni magam és ösztönösebb lenni, de ez ellenkezik az elveimmel. Kicsit harcolok magammal, talán csak elnyomom amilyen valójában vagyok vagy már nem tudom mit szeretnék. Idegenekkel nem szeretnék "kavarni".
2012. aug. 7. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
valójában egy megveszekedett állat vagy. ne fogd vissza magadat
2012. aug. 7. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem válaszd azt, hogy zsinórban berúgsz egy csomó bulin, mint állat! Ki tudja, hátha másnap már várandósan ébredsz úgy, hogy semmire sem emlékszel korábbról! Egyszer élünk! Ihaj!
2012. aug. 7. 00:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Pizza.
2012. aug. 7. 00:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Szednék bogyót.
2012. aug. 7. 01:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Pizzát elfogadom ha meghívás akart lenni. :P
2012. aug. 7. 01:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Talán abban még nincs semmi rossz ha egy kis izgalmat szeretnék, eleget nélkülöztem már. Hiányzik a csók, ölelgetés, simogatás, szex.
2012. aug. 7. 01:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod egy embernek vagy lelkiismerete van, vagy önbecsülése, a kettő között a különbség az, hogy a lelkiismeretfurdalás minden esetben kondícionálás következménye.

Azért érez lelkiismeretfurdalást az ember, mert valaki más elvárásainak nem felelt meg. Azaz, az illető képmutató.

Akinek önbecsülése van, annak hiteles az önmagáról alkotott képe így, nem elnyomni próbálja a vágyait és védeni az önmagáról kialakított hamis képet, hanem megismeri önmagát, megérti, hogy az ember is csak egy állat, megszabadul a benne termelődött energiától úgy, hogy a megfelelő módon leadja, nem pedig elnyomja.

És ami a legfontosabb, hogy a "megfelelő mód" után - amit saját magának határoz meg, hogy mi legyen - vállalja a felelősséget, mert ezekről saját magának tartozik számadással, nem valaki másnak.

Mivel ezt a kérdést feltetted, és itt tetted fel, nyilván ugyanabban a helyzetben vagy, mint a mai női társadalom nyugaton: el vagy választva az igazi önmagadtól olyan brutális mértékben, hogy az álmok jelentik az egyetlen kapcsolatot saját magaddal.

Lehet, hogy tévedek, de szerintem Te már tudod, hogy mit fogsz "választani", csak kell a többiektől visszajelzés, hogy igen, jó ember vagy, elfogadunk.

2012. aug. 7. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!