Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? Barátság szexszel fűszerezve, vagy csak simán egy barátság? 18/L
Igaz, hogy csak két hete van barátnője, de nem túl jó kezdet. Minden több éves kapcsolat volt egyszer 2 hetes. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy felejtős a dolog. Maradjatok inkáb barátok. Majd, ha esetleg nem jön össze a dolog a csajjal, akkor lehet tovább lépni. Viszont semmiképp nem mondd neki, hogy "ha nem lenne barátnőd akkor lehetnék szex+barátok", mert könnyen lehet hogy vagy ezért szakítana, vagy hazudná, hogy szakítottak. Tartsd meg ezt magadnak.
Egyébként szex+barátság kapcsolathoz kell egyfajta érettebb gondolkodás. Tudni kell elválasztani az érzelmeket, mert könnyen lehet, hogy az egyik fél tartja magát a megállapodáshoz, a másik meg fülig szerelmes lesz (ez általában a lány szokott lenni). Szóval ha szingli is lesz a srác, akkor is csak akkor menj bele, ha biztosan tudod, hogy nem zuhansz össze, ha esetleg viszonzatlan érzekmek is szóba jönnek.
Az a baj, h még én sem vagyok biztos benne, h mit akarok tőle... mert nekem egyszer már volt ilyen "szex és más semmi kapcsolatom", de ott nem voltunk barátok, ott csak simán vonzódtunk egymáshoz... de úgy félek, h elveszítem, mármint, tudom, h nagyon örülnék, neki h ha lefeküdnénk egymással, mert hihetetlenül kívánom, és akarom, de nem tudom, h én hogy fogok viselkedni a szex után
és a másik problémám meg az, h nem érdekel, h van bnője. Most biztos, h sokan le fognak kur.vázni...nem érdekel... én tényleg oda szoktam figyelni, h kinek van és kinek nincs bnője, de most annyira nem zavar.
El sem olvasva a leírást azt mondom, hogy barátság+szex.
Elolvasva már picit más...szerintem amíg barátnője van, addig ne csináljátok...te gerincességből sem, mutasd meg, hogy van benned tartás.
De ha már lesmároltad, akkor szerintem úgy is mind1...
jó, azért az h smárolunk vagy szexelünk nem ugyan az :)
csak olyan rossz volt, h nekem kellett lennem az okosnak, és nekem kellett visszautasítanom :( pedig én annyira kívánom :|
Neked kellene észnél lenned, ha tudod hogy ő részeg és azt is hogy van barátnője! Az utcátokban lakik!!! OMG! R1banckodsz neki 1-2 hetet, aztán majd évekig meg majd lesül a pofádról a bőr! És nem mersz majd kimenni az utcára! Megéri ez neked? Gondolkozzál már!
Lehet már így is híre ment, hogy egy naiv mindenre kapható kis p1csa vagy!
Nézd,ha a józan eszedre hallgatsz nyilván nem mész bele szexkapcsolatba egy férfival akinek van barátnője.
Viszont fiatal vagy és egyszer élünk.
Ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!