Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes lettem egy fiúbarátomba. (21L)
ÉN 10 év után kerültem hasonló helyzetbe, hetekig kínlódtam, hogy mi legyen, mert tökéletes pár lennénk amúgy. De tudom, hogy ő nem tekint rám nőként. Ráadásul nálunk annyival bonyolódik a helyzet, hogy hárman vagyunk nagyon jó barátok.
Mérlegelni kell: mi a fontosabb. Egy bizonytalan kapcsolat vagy egy biztos barátság? Én nyeltem egy nagyot, és az utóbbit választottam, azóta is nagyon jó barátok vagyunk, és most már hülyének érzem magam, hogy egyáltalán elgondolkodtam rajta, hogy ezt BÁRMIÉRT fel lehet adni.
Lehet, hogy nálatok más a helyzet, a srácnál akár esélyed is lenne, ezt nem tudhatom. Mérlegelned kell.
24/N
Ha elmonod neki, esélyt adsz magadnak, és tudni fogod mi a helyzet. És ha nem akar, leültök megbeszélni és barátság még mindig lehet, én is így jártam.
Vagy hallgathatsz és bánhatod, hogy mi lett volna, ha........de hülye voltam nem mondtam el....
MONDD EL!
23/N
Mond el neki
ha meg oda vissza szeretitek eymás a távolság se lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!