Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi jön be jobban, az angyali ártatlanság, vagy a rosszlány feeling?
Szerintem a 13-s válaszoló azt akarta neked érzékeltetni, hogy nézőpont kérdése, hogy ki melyik kategória.
Ha neked rossz fiúnak számít, hogy beszólogat órán a tanárnak,vagy nagy szája van, az még mindig nokedli egy maffia főnökhöz képest.
Na most, hogy ki mit szeret, és kinek milyen a kisugárzása, szűzies, vagy nem, az véleményem szerint nem feltétlen tapasztalattól függ. Van akinek egyszerűen kislányos beütése van, és nem mondanád róla, hogy...
Amúgy szerintem egy valamit biztos szeretnek, ha megtudod hallgatni a véleményüket, anélkül, hogy a szavába vágnál, és még megpróbálod meg is érteni.
Ez általában feltételez némi intelligenciát, és azt azért szerintem mindenki szereti érezni, hogy nem a falnak beszél.
Meg hát kérdés, hogy mire kell, hogy bejöjjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!