Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi jön be jobban, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi jön be jobban, az angyali ártatlanság, vagy a rosszlány feeling?

Figyelt kérdés
Van itthon egy erről szóló könyvem, Heidi Betts -Átváltoztatjuk c. könyve, amit most nem mesélek el xDD deee szeretném tudni mit szeretnek jobban a pasik, az ártatlan "szüzies" lányokat, vagy a vad, tapasztalt rosszlányokat? (nem k*rvákat!)

2012. okt. 12. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez érdekes dolog. Én azt hiszem ártatlannak nézek ki, de benne van a szememben a rossz, mert az is vagyok :) és a rosszfiúkat is szeretem, viszont velük valahogy sose jutott messze a dolog. Ellenben a szende fiúk odavannak értem, akik viszont nekem unalmasak. A rosszfiúk, akikre meg vágytam, ilyen egérlányokat választottak hosszútávra, szóval én ezt sokáig nem értettem. Szerintem őket könnyebb volt átverni, és csinálni a hülyeségeiket, amikre én hamar rájöttem, és kivertem a balhét.
2012. okt. 12. 13:48
 12/17 A kérdező kommentje:
amúgy igazad van a szende lányok a rosszfiúkat szeretik, akikkel nem sikerül a dolog, de a jófiúk unalmasak :D És ez fordítva is így lehet...:D
2012. okt. 12. 14:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Rossz fiú? kinézetre? vagy illegális dolgokat csinál? gengszter? nem adózik? :DD vagy kellemetlen a stílusa és ezért rossz? bunkó? vagy van motorja? vagy 2Pac-et hallgat? :DD vagy szokott verekedni és ezt jól elő is szokta adni? de kajak meg minden? szóval what kind of rossz fiú?
2012. okt. 12. 15:13
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
hjajj... mikor fogjátok már fel végre, hogy a természetességet szeretjük. ha rosszlányt színészkedsz, akkor az olyan srácokat fogod majd ki, ha normálisat, akkor meg normálisakat. ennyi.
2012. okt. 12. 15:39
 15/17 A kérdező kommentje:
nem kértem hülye beszólásokat kössz :D Csak annyit kérdeztem mi jön be jobban a fiúknak. vagy vak vagy? :D
2012. okt. 12. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a 13-s válaszoló azt akarta neked érzékeltetni, hogy nézőpont kérdése, hogy ki melyik kategória.

Ha neked rossz fiúnak számít, hogy beszólogat órán a tanárnak,vagy nagy szája van, az még mindig nokedli egy maffia főnökhöz képest.

Na most, hogy ki mit szeret, és kinek milyen a kisugárzása, szűzies, vagy nem, az véleményem szerint nem feltétlen tapasztalattól függ. Van akinek egyszerűen kislányos beütése van, és nem mondanád róla, hogy...

Amúgy szerintem egy valamit biztos szeretnek, ha megtudod hallgatni a véleményüket, anélkül, hogy a szavába vágnál, és még megpróbálod meg is érteni.

Ez általában feltételez némi intelligenciát, és azt azért szerintem mindenki szereti érezni, hogy nem a falnak beszél.

Meg hát kérdés, hogy mire kell, hogy bejöjjön?

2012. okt. 13. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:
én is azt mondom, hogy az az igazi ha valaki ártatlan lányka, viszont az ágyban vad
2012. okt. 13. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!