Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a jól öltözött, divatos fiúkra hogy b. uzi?
Pont ez benne a jó... komolyan, mióta lettek a férfiak... inkább a tini fiúk ilyen tükörben nézegetős, szőrtelenítős, shoppingolós pávucik?
16 éves létemre azt a típust szeretem, akik lesz@rják, hogy aznap milyen pólót vesznek fel. Nem azért néznek ki jól, mert aahhhw de jól szabott az a mellény, vagy ilyesmi, hanem mert olyan az arcuk, és a testalkatuk. Én komolyan mondom, hogy nem érdekel, hogy milyen pólója van egy fiúnak/férfinak. Vagy farmerja. Laza, sportos, és elég. És igenis az is lehet stílusos, ha valaki felkap magára egy sima piros pólót, ésgy framerkabátot, egy laza farmert (nyilván bármilyen, csak NE CSŐGATYA KÖNYÖRGÖM!), pilóta szemüveget, és ajj ez annyira elég.
Én szeretem, ha egy fiúnak van stílusérzéke. :-)
Az fontosabb, mint a divat!!
Mert tényleg b.zisan néznek ki. Én nem tudnék ilyen srácot férfinak nevezni, aki V nyakú kivágott feszülős pólót hord, csőnadrágot, szőrtelenítenek.. Egyszerűen nagyon gáznak tartom, hogy ilyenek jönnek be a tini csajoknak. Őszintén örülök, hogy az én tini koromban más volt a divat és nem most kell általános/középsuliba járnom...
pl. az ilyenek nem férfiak a számomra:
Ők már annál inkább:
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!