Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a jól öltözött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a jól öltözött, divatos fiúkra hogy b. uzi?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 22:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem a NŐknek tetszik hanem az idióta befolyásolható kis pitsáknak /nem a korral jön az ész, így értve a kis jelzőt/
2012. okt. 11. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert ma az a divat, hogy oltsa minden fiú a másikat. És vmiért az ha vkit melegnek állítasz be a legjobb oltás. Ez van:(
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez benne a jó... komolyan, mióta lettek a férfiak... inkább a tini fiúk ilyen tükörben nézegetős, szőrtelenítős, shoppingolós pávucik?

16 éves létemre azt a típust szeretem, akik lesz@rják, hogy aznap milyen pólót vesznek fel. Nem azért néznek ki jól, mert aahhhw de jól szabott az a mellény, vagy ilyesmi, hanem mert olyan az arcuk, és a testalkatuk. Én komolyan mondom, hogy nem érdekel, hogy milyen pólója van egy fiúnak/férfinak. Vagy farmerja. Laza, sportos, és elég. És igenis az is lehet stílusos, ha valaki felkap magára egy sima piros pólót, ésgy framerkabátot, egy laza farmert (nyilván bármilyen, csak NE CSŐGATYA KÖNYÖRGÖM!), pilóta szemüveget, és ajj ez annyira elég.

14/21 anonim ***** válasza:
(Előző vagyok, és a kérdezőre válaszoltam)
2012. okt. 11. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor mi az egyedi? Mi kéne már? Nem értem miért akarják kiölni a férfiakból a férfiasságot..
2012. okt. 11. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdező kommentjére :DD
2012. okt. 11. 22:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Én szeretem, ha egy fiúnak van stílusérzéke. :-)

Az fontosabb, mint a divat!!

2012. okt. 11. 23:03
 18/21 anonim ***** válasza:
én örülök ha van olyan pólóm ami nem kicsi vagy nincs szétszakadva.. gatyám meg összvissz 2 van ami szint úgy nem kicsi és nincs szétszakadva vagy nem tiszta olaj,festék cipő meg egy ami szét van szakadva egy picit és olajos meg festékes de én szeretem mert kényelmes :D és hogy a kérdésre is válaszoljak:mert azok egyszerűen "b. zik"..
2012. okt. 11. 23:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha egyszer valaki kivagott poloban erzi jol magat, akkor vegye fel azt...neki nyilvan a tinipics@k jönnek be. Hidd el, hogy egy ilyen fiu nem egy szörös rocker lanyra fog bukni, es leszarjak, hogy a tinipics@ celközönsegen kivül mit gondolnak rola. En szemely szerint utalok belelapulni a környezetembe, szoval megertem ha valaki kicsit ki akar tünni tömegböl. A dagadt stilustalan szürke emberek meg keressenek egy ugyanolyan szürke part maguknak es legyenek boldogok.
2012. okt. 11. 23:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Mert tényleg b.zisan néznek ki. Én nem tudnék ilyen srácot férfinak nevezni, aki V nyakú kivágott feszülős pólót hord, csőnadrágot, szőrtelenítenek.. Egyszerűen nagyon gáznak tartom, hogy ilyenek jönnek be a tini csajoknak. Őszintén örülök, hogy az én tini koromban más volt a divat és nem most kell általános/középsuliba járnom...

pl. az ilyenek nem férfiak a számomra:

[link]

[link]

Ők már annál inkább:

[link]

[link]

24L

2012. okt. 11. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!