Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a jól öltözött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a jól öltözött, divatos fiúkra hogy b. uzi?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 22:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Mert manapság a férfi divat = bu.zis :/
2012. okt. 11. 22:30
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
mert amikor egy olyan póló van rajta, hogy a mellbimbója is kilátszik, az bizony b.zis. A divat és a jól öltözöttség pedig több millió fényévre van egymástól.
2012. okt. 11. 22:31
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
mert manapság nem a G.I. joe babákhoz hasonlítanak a fiúk hanem a KEN babákhoz. talán ezért buz -is, nem férfiasak :D
2012. okt. 11. 22:33
 4/21 A kérdező kommentje:
de ha egyszer ez tetszik a nőknek? vagy ebben a ruhában érzi jól magát?
2012. okt. 11. 22:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. Inkább azt kellett volna írnod hogy pár nőnek.
2012. okt. 11. 22:38
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

hát,mert a divat követő pasik nagy része homi...

én pl mindig is rüheltem a divatot,nekem senki se mondhatja meg hogy hogyan nézzek ki vagy viselkedjek.

2012. okt. 11. 22:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tetszik a nőknek a piros csőgatya,rózsaszín pólóval? Én nem szoktam b*zizni,de szerintem semmi férfias nincs ezekben a páwákban.Sokkal jobb pl. egy kék farmer+feszülősebb fekete póló..
2012. okt. 11. 22:39
 8/21 anonim ***** válasza:

EZ TETSZIK A NŐKNEK??!! Annyira nem...

[link]

ehelyett annyira ez kéne:

[link]

2012. okt. 11. 22:42
 9/21 A kérdező kommentje:
én se ilyenekre gondoltam h rózsaszin póló, piros csőgatya. és nem pár lánynak tetszik, hanem inkább pár lanynak nem tetszik. főleg azoknak nem akik rockerek, vagy egyéb hülyeségek rajongói. fekete póló + kék farmer? mi ebben a különleges? szinte mindenki így néz ki, semmi fantázia, semmi stílusérzék.
2012. okt. 11. 22:45
 10/21 A kérdező kommentje:
#7! azért nem kéne ilyen extrém esetekkel példálózni. ilyen cuccokat sztem senki se hord és nem véletlenül.
2012. okt. 11. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!