Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban ha nem sül jó csaj, leadod a szintet és haza viszel kevésbé jó, vagy talán ronda csajt? Vagy akkor elkönyveled, hogy ma 0-a és nyugovóra tersz?
2es ismét
ja énis mentem úgy már, hogy aztodntam ma nem csajozok de egy jó csajjal ha tudok egy jót dumálni akkor épp elég lesz. de buliba hol járnak értelmes csajok? akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy másnap milyen színűre fesse a körmét :S ugyan...
Értem én, csak poénkodok. :)
7-es voltam.
"a végén meg be szokott csúszni néha moslék is..."
Hát ez egy elég undorító megnyilvánulás -.-" Moslékot amúgy is a disznónak szokás adni...
Mivel volt itt még 1-2 hasonló megjegyzés, kedves férfiak, mi számít mosléknak a szemetekben?
"de buliba hol járnak értelmes csajok? akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy másnap milyen színűre fesse a körmét :S ugyan..."
Hát ne haragudj, de én értelmesnek tartom magam.:) Nem a körmöm színe a legnagyobb problémám, és soha nem is volt.
És bár érdekes lesz, de annak ellenére, hogy kb. két hetente lent vagyok bulizni, komoly kapcsolatot keresek, ami az esetek 99%-ában nem miattam nem jön össze, hanem a fiú miatt. Nagy részetek csak dugnivaló prédát megy keresni, nem is keresitek az értelmes, szép lányokat. Ja bocsánat, keresitek, csak ha megvan nem mertek odamenni:) Nyúlbélák:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!