Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változhatnék meg? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változhatnék meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, szűz vagyok, nem is csókolóztam még, egy lány kezét se fogtam még meg. Nagyon meg szeretnék már változni, mert ez nem mehet így tovább.

Az a helyzet, hogy olyan középsuliba jártam, ami -mivel műszaki szakokat indít- egyáltalán nem voltak csajok. Ebből fakadóan 0 tapasztalatom van ezen a téren (és még jó pár osztálytársamnak is). Bulizni először a szalagavatókor voltam, azóta is eljárok néha. A másik probléma az az, hogy falusi vagyok ahol úgyszintén hiány van korombeli lányokból. Most hogy már egyetemre járok, végre huzamosabb ideig is vannak lányok a közelemben, néha beszélgetek is velük, de egyszerűen egy kis idő után unalmassá válik a beszélgetés (suliról, tanulásról) és a csaj el is megy mert kezdődik az órája vagy megy a busza.

Itt valószínüleg a személyiségemmel lesz gond, mert amúgy helyes fiú vagyok (nem nagyképűségből mondom) ,magas is vagyok, meg jól öltözök, adok magamra (bár a hajam olyan hogy egyszerű rövid). Elég sokan megnéznek az utcán, folyosón, meg ahol, tehát gyakran találkozik a tekintetem másokéval (főleg lányok).

Meg az is gond amúgy, hogy én amolyan túlzottan is jófiús vagyok, udvarias meg minden, ami ugyebár önmagában kizárja, hogy egy csaj vonzódjon hozzám. Mert egy csajjal csipkelődni kell meg szivatni kell őket, amire én képtelen vagyok.

2012. okt. 11. 20:59
 1/9 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Nem kell megváltoznod, csak járkálj el szolídabb helyekre. Utolsó két sorod pedig egyszerűen hülyeség.
2012. okt. 11. 21:09
 2/9 A.Romanov ***** válasza:
Ugyan olyan vagyok mint te csak 1 évvel idősebb. Hülyeség, hogy egy csajjal csipkelődni kellene :D Nekem azért nincs barátnőm mert sosem volt megfelelő aki adódott volna, habár most éppen alakul egy vagy inkább kettő, meglátjuk mi lesz.
2012. okt. 11. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Túlzottan jófiús? Ki fejtenéd bővebben?

De mindenesetre az udvariasság az nagyon jó dolog, eszedbe ne jusson változtatni ezen a jó szokáson! Remélem nem arra célzol ezzel, hogy a bunkók kellenek a lányoknak! Egy jófiú is csipkelődhet humorosan, lehet szivatni is mértékletesen, szóval a "jófiúságnak" nem kell egyenlőnek lennie az unalmassággal. Szerintem arra gondolsz...

Ha unalmas és rövid a beszélgetés, hívj egy lányt akit kedvelsz, találkozzatok valamerre és beszélgessetek, nem csak suliról...

Önbizalomhiányosnak tűnsz, csak azon kéne változtatni szerintem! Valahol el kell kezdeni. Itt az idő lépni előre. :)

2012. okt. 11. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, szinte soha sincs önbizalmam, nem vagyok magabiztos. Az utolsó két sor pedig nem hülyeség, hanem az igazság, amit a lányok persze tagadnak, mivel csak tudat alatt működik. Minden lány a rossz fiúkra hajt!
2012. okt. 11. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
talán járj ejtőernyőzni. vagy bármilyen egyéb, nem iskolás szabadidőprogramra, ahol esetleg mások (NŐK!) is vannak. A suliról beszélgetni tényleg elég unalmas lehet. Járjál teljesítménytúrázni, táncolni (nem disco, hanem tánctanfolyamok, stb).
2012. okt. 12. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
A lényeg a jóó duma,a csajoknak valóban nem jönnek be az unalmas pasik! :) az meg,hogy udvarias vagy,nem tetszik vkinek,akkor elég kis fiatalkákkal próbálkozhattál :D mert az idősebbek örülnek,ha látnak ilyet!sajnos a mai világban már nagyon kevés az udvarias pasi! :/
2012. okt. 16. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?:D
2012. okt. 16. 20:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Mit számíta az Utolsó? :)
2012. okt. 16. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi, hát így már világos, magas vagy, minden lánynak magas pasi kell.
2012. okt. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!