Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es lányként lenne esélyem egy 9-es fiúnál?
Figyelt kérdés
Majdnem pontosan 1 év van köztünk. Ugyanabba a suliba járunk. A barátnőm ismeri is őt, szoktak egymásnak köszönni is. Amúgy nem látszik, hogy idősebb lennék nála, mert ő magasabb is mint én. Lenne esélyem nála? Ti ismertek olyan párokat, ahol a fiú fiatalabb?2012. okt. 11. 17:55
11/17 anonim válasza:
Van esélyed, persze csak akkor, ha ő is szeretné. Anno én is egy 10.-es lánnyal jártam pár hónapig, akkor én 9.-es voltam. Nem a korkülönbség miatt lett vége! :)
12/17 Fülünyúl válasza:
#9: "10.-es a csaj és 9.-es a fiú agyhalottak. -.-"
Van esélyed."
Helyesírás egyes, agyhalottkám. Helyesen: 10-dikes, 9-dikes. Szám és kötőjellel írt rag közé nem kerülhet pont.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy értettem volna, hogy én 16 éves (10. osztályos), a fiú meg 15 éves (9. osztályos).
2012. okt. 11. 18:14
15/17 anonim válasza:
Mintha olyat többet láttam volna, hogy 10-edik, 9-edik. Maradjunk is ennél inkább, jó? Bocs az off miatt, de ezz, ezz, ezz....
16/17 anonim válasza:
#12: "Helyesírás egyes, agyhalottkám. Helyesen: 10-dikes, 9-dikes. Szám és kötőjellel írt rag közé nem kerülhet pont."
Tévedés. Csak hogy egy példát említsek a Magyar Helyesírás Szabályaiból szó szerint idézve:
"290. A sorszámnevek után – ha számjegyekkel írjuk őket – pontot teszünk: 1. osztály, 3. sor,
1978. évi, a 10–12. oldalon stb. A pontot a toldalékokat kapcsoló kötőjel előtt is megtartjuk:
3.-nak futott be, a 8.-ba jár, a 10.-kel, a Tutaj u. 4.-ben stb. (A keltezés e tekintetben kivétel;
vö. 296.)"
17/17 anonim válasza:
nálam lene esélyed pedig én 11 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!