Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es lányként lenne esélyem egy 9-es fiúnál?
Figyelt kérdés
Majdnem pontosan 1 év van köztünk. Ugyanabba a suliba járunk. A barátnőm ismeri is őt, szoktak egymásnak köszönni is. Amúgy nem látszik, hogy idősebb lennék nála, mert ő magasabb is mint én. Lenne esélyem nála? Ti ismertek olyan párokat, ahol a fiú fiatalabb?2012. okt. 11. 17:55
2/17 anonim válasza:
10 éves, a fiú pedig 9, ott írja, hogy egy év van köztük.
3/17 Fülünyúl válasza:
Mit jelent az, hogy 10-es lány? 10 éves? Vagy egy beképzelt pitsa, aki önmagára 10 pontot ad egy 10-es skálán? :)
4/17 anonim válasza:
tizedikes meg kilencedikes, gondolom én
5/17 anonim válasza:
1. Én 25 a barátnőm 36. Működik.
2. 10 évesen marhára ne akarj pasizni basszus!!!
7/17 anonim válasza:
Üljetek le szövegértelmezésből 1-es! Kérdező te meg tanulj meg pontosabban fogalmazni. Egyébként nem gáz, ha egy hullámhosszon vagytok.
8/17 anonim válasza:
10-edikes lány és 9 edkes fiú...
9/17 anonim válasza:
10.-es a csaj és 9.-es a fiú agyhalottak. -.-"
Van esélyed.
10/17 anonim válasza:
No ebből látszik mennyit számít két pont.
Mert ha pont OTT nincs két pont ahol kell egészen más a lány fekvése... No meg a kinézete... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!