Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek imponáló, hogyha egy pasinak szép és nagy kocsija van?
Figyelt kérdés
Olyan kocsikra gondolok mint pl Audi A6, VW Passat, Volvo S80 meg ilyesmik.2012. okt. 11. 17:49
12/17 Nenus válasza:
Nem... Tudod, nagy autó, kis.... sorry.. ^^
13/17 anonim válasza:
Iponáló persze, de 1. egy kocsi messze nem elég még egy egyéjszakáshoz se nemhogy egy kapolathoz és 2. milyen kocsi? Ha elé állít egy nagy amerikai benzinzabáló szörnyeteggel amiben félmillió tervezési hiba meg szar motor van az inkább taszít (a Cadillac-ekeket pl nem szeretem) a sufni tuningot egyenesen győlölöm (kipufogó leszerelés meg az olyanok amik a teljesítményen nem dobnak csak maradandó halláskárosodást okoznak) viszont egy Lexuson azért megpihen a szemem, de ez csak teória, a mostani páromnak pl nincs kocsija csaja meg mindíg volt, úgyhogy a 2 nem feltétlen függ össze. (bocs a terjedelemért)
14/17 anonim válasza:
Nem! Nekem ezek a kocsik nem tetszenek, és soha nem is volt olyan párom akinek volt kocsija. Egyedül a férjemnek van, de ezt már csak fél év járás után tudtam meg, hogy az a kocsi amivel jár, a sajátja. (Opel B Vectra kombi)
15/17 anonim válasza:
igen. nem ez a főszempont de igen:) le lehet pontozni amúgy leszarom én legalább nem álszenteskedek
16/17 anonim válasza:
Imponálónak imponáló, de nem jelent sokat. Nem fog jobban bejönni attól, hogy van egy (bármilyen) kocsija, sőt... Ha mondjuk egy R8-as Audival állítana oda, nagyképű elkényeztetett ficsúrnak gondolnám. (Bár nemhiszem, hogy ez egy reális kép lenne.... :D )
17/17 anonim válasza:
Hihetetlen...De tegyem hozzá,( 48 éves vagyok..),voltak idök- a80-as évek elején-közepén, amikor mi fiúk csak lestük, ahogy a jó csajok beülnek a fentieknél jóva kisebb NYUGATI kocsikba..( Alfa Romeo, VW Golf, Austin..)- úgy hogy - tisztelt lányok, hölgyek - nem kell nagyképüsködni, meg hülye pökhendi válaszokat adni...Ma ez már azért se szempont, mert mindenki hozzá juthat - keresete szerint - ilyen vagy ennél sokkal drágább autókhoz.Amúgy - ültek be lányok annak idején 3-4 lux-szappanért+ 8x4-es dezodorért kamionokba is..
Nem az autó számit - de voltak idök, amikor az autó számitott.. Laci Németországból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!