Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a fiúknak mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a fiúknak mondják, hogy tiszteljék a lányokat? Fordítva miért nem hangzik el?

Figyelt kérdés

A fiúkat állandóan azzal basztatják, hogy így meg úgy viselkedjenek a lányokkal. Ellenben a lányoknak nem mondják,hogy tiszteljék a fiúkat.

Szerintem ez sok lánynak a fejébe száll, és rettentő paraszt pi.csák lesznek.

2009. aug. 6. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Húúú,látom,valaki nagyon megbántott!Egyébként jogos a felvetés.Én tisztelem azt,aki engem is tisztel.Ennyi a titok!
2009. aug. 6. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy vagyok vele, hogy azt kapom, amit adok. Szóval nekem tök mindegy hogy kivel beszélek, azt adom, amit kapni akarok. Ha nem működik, mert az adott illető nem adja meg a tisztelet, akkor szólok, hogy tudja hanyas a kabát. Ha erre flegmázik, mehet a p*csába. Ha bocsánatot kér, új lappal indul a dolog, de figyelek hogy ne folyjon a régi mederbe vissza. Ha visszafolyik, átváltok az ő modorára, ebből vagy észreveszi magát, vagy megpróbál fölém kerekedni, na akkor aztán úgy cselekszem, amit nem írok le, mert helyzetenként más, és hosszú lenne amúgy is :D
2009. aug. 6. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Én csaj vagyok, és igenis tisztelem a pasikat, de nem mindet!!!! Pl azt,aki megüt egy nőt, nem tudom tisztelni,maximum leköpni! Én úgy vagyok vele, ha normálisan, tisztelettel szólok valakihez, elvárom ugyanezt, de nem leszek bunkó csak azért,mert ő is az. Nem süllyedek le... De tudod, minden embert az minősít, ahogy beszél, viselkedik a másikkal! És sok pasi továbbáll, ha egy bunkó, paraszt csajjal találkozik, és keres egy tisztelettudó érett gondolkodású lányt, még ha kevésbé szép is! De legalább normálisan lehet vele kommunikálni, nem pedig anyázni, meg hasonlók! De a mai fiatalok nagyon nincsenek tisztában a mai társadalmi és etikai elvárásokkal, csak nagyzolnak, hogy menőnek tűnjenek!!! 22L
2009. aug. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!