Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! A barátnőm bajban van, szeretnék segíteni! Mit tegyek?
A legjobb barátnőm nem rég múlt 17. Egy szórakozóhelyen ismeretlen alakok belekevertek egy jó nagy adag altatót az italába,ami következtében persze ki is dőlt,a tagok meg kihasználták az alkalmat,és valamelyik megerőszakolta. Ráadásul a barátnőm teherbe is esett. Otthon,amikor elmondta,-számomra teljesen érthetetlen okból- a szülei őt hibáztatták,hogy miért volt ennyire felelőtlen,stb.stb.,ráadásul a minimális támogatást sem adják meg neki a baba miatt,egyenesen kidobták otthonról egy " Te okoztad,te is hozod rendbe,addig ide nem jössz vissza!" búcsúszöveggel. Ideiglenesen beköltöztettük magunkhoz(barátommal és az egyik haverjával lakom albérletben a gimi miatt),de mivel csak a két fiú dolgozik a suli mellett,így ez nem mehet sokáig. Mit tudnátok tanácsolni,hogyan segíthetnék neki? Vagy ilyenkor mi a teendő?! Írjatok,kérlek!
17/L
ez valóban megtörtént?
miért nem fordult a rendőrséghez?mekkora a baba?
igen,megtörtént. beszéltünk a rendőrségről,de nem hiszem,hogy sokat tudnának segíteni.
5 hetes
jajj....
szerintem segítsetek neki a pénzben,és menjen el abortuszra,bár nem pártolom...de szerintem ő sem szeretné megtartani,nem?
És akkor a gyerek így,meg úgy.
A szülő meg szent.
Oké,jobban is vigyázhatott volna,de ilyen lelki sérült állapotban az utcára b@szni?
Mekkora prolik lehetnek a szülők.
Uhhh, komolyan mondom az agyam eldobom, hogy hova fajul ez a mai világ... :(
De a sztorival kapcsolatban: az oké, hogy a barátnőd gyerekpárti, de biztos vagyok benne, hogy Ő sem ilyen körülmények között képzelte el ezt, én személy szerint nagyon abortuszellenes vagyok, de ilyen esetekben szerintem indokolt és a kórházban sem fognak a barátnődre csúnyán nézni, sőt! Persze az Ő döntése, de még ha meg is tartja a Picit, nem tud mellette dolgozni 17 évesen, a szülei nem támogatják, szóval a Pici járna a legrosszabbul. :(
Sajnos igaza van az uccsónak?
Ki tartaná el őket?
Pelenka,tápszer....stb.
Ha a szülők kidobták,akkor nem hiszem h ők kapkodnának h hogyan segítsenek.
Én is abortuszellenes vagyok,meg ok hogy gyerekpárti,de ezzel a gyerekkel még jobban elbacná az életét.
Én is ab ellenes vagyok, de ezt el kéne vetetni. Nem azért mert egy nem akart kapcsolatból, vagy ilyesmiből jött létre a gyerek, hanem mert erőszak következménye. Ez minden lehetőség közül a legrosszabb. 17 éves, még rengeteg ideje van arra, hogy gyereket szüljön.
Támogassátok, sajnos anyagilag is muszáj lesz, amennyire lehet. Bár ab után munkát is kereshet suli mellett, hogy hazamegy-e ezek után, hát...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!