Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítssetek, könyörgök, nagyon nagy bajban vagyok! (? )
Ha nem jösz be neki, akkor küzdhetsz érte 10 évig, akkor se fogsz kelleni neki.
Inkább verd ki egy meztelen nénire az internetről.
"Külső megfog,belső megtart."
Valószínűleg itt is ez a helyzet,csak a külső rész nem nagyon passzol a csajnak.
Én is így vagyok, egy fiúval mai napig, akivel jó haverok voltunk. Észrevettem, hogy már nem csak haverként/barátként közeledett hozzám és ezt a témát meg is beszéltük.. de sajnos még mindig nem törődött bele(1,5 éve), hogy barátságnál több nem lehet köztünk. Aranyos,jófej,nem is csúnya, viszont egyáltalán nem az esetem,nem tudnék belészeretni.
Már 9 hónapja van barátom,de ő még mindig harciasan küzd, hol nagy lelkesedéssel, hol nyugodsággal figyel,mintha nem is tudom mit látna..
Ha nem megy, ne erőltesd, bárhogy is szereted a lányt,mert egy idő után a barátságát is el fogod veszíteni. Hidd el, egy idő után idegesítő, ha valaki értelmetlen és nem fogja fel, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!