Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy korábban feltett kérdésemben érdeklődtem, hogy hogyan mondjam el az osztálytársamnak, hogy szeretem. Na hogy reagált?
Megírtam a levelet a "titkos imádótól". Informatika óra előtt én maradtam fent utoljára a teremben, aztán egy tábla csoki kíséretében a padjára tettem, ám amikor flértünk a teremben és megpillantotta a levelet, nem fogatdta kitörő örömmel. Alig akart hinni a szemének és az osztályból egyedül őt nem érdekli ez a téma.
szerencse, hogy színészi képességekkel vagyok megáldva ("tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet, és egy veloczyraptor megette" :D), úgyhogy senki nem jött rá, hogy én írtam a levelet. De engem zavar, hogy nem érdekli, hogy ki vagyok, zavar, hogy a barátnőivel viháncoltak a levél olvasása közben, de legjobban az zavar, hogy nem sikerült benne kíváncsiságot ébresztenem, nem vágyik megismerni a "titkos imádó" romantikusabb oldalát.
Huh... vélemény?
amúgy 15/F...
el is felejtettem... mint ahogy azt korábbi kérdésemben írtam: barátok vagyunk 7 éve. és a levélben sem zúdítottam rá mindent! csak azt közöltem vele, hogy egy osztályba járunk, és hogy többet szeretnék köztünk, mint egy barátság (persze minezt szépen megfogalmazva)
szóval csak ennyi volt a levélben, kedves gesztussal közöltem vele, hogy van fiú, akinek tetszik...
Nem tudom ki ajánlotta ezt, de elég nagy hülyeség volt. Amúgy még én is írtam anno szerelmes levelet alsóban (bár névvel), ki is "nyírt" a csaj. :D Elég rossz érzés volt.
Na de visszatérve rád, szimplán dumálni kéne vele, osztálytársad is, nem értem miért nem teszed. Nem kell elmondani, hogy imádod meg lehoznád neki a csillagokat, nem is ismer még, szóval kell az idő. Beszélgess, ismerkedj vele, aztán majd később alakul a dolog.
Ha jól megy, keresi a társaságod, akkor már jó úton haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!