Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Melindákról? Mennyire tartjátok szexinek, dominánsnak, és erősnek őket?
Más lányok, volt már hogy konfliktusba kerültetek egy Melinda nevű lánnyal?
Légyszi meséljétek el hogy mi volt, és mi lett a vége?
Szerintetek ha kéne mondani egy másik lány nevet, aki erősebb és harciasabb általában a Melindánál melyik név lenne az (csak egyet írj)?
Ha esetleg hajtépésre kerülne sor egy Melinda és egy másik nevű lány között akkor szerinted ki győzne?
Ahh köszi ezt a kérdést, nem hittem, hogy ma még nevetni fogok:D
Ne mondd,hogy a neved határoz meg.Ha így lenne mindenki megváltoztatná a nevét és mindenki sikeres Annaként(pl)élne tovább:D Ezen a Maóunikán berosálok:D
Egy Melindát ismerek, egy benga, béna, lusta, életképtelen örökre apucipicikislánya csaj.
20F
Hát nem tudom, nekem ez a Melinda egyáltalán nem tűnik harciasnak, keménynek. Szép név de ezzel az erővel minden névbe belelehet látni hogy Ő milyen fantasztikus meg erős, meg minden aa.
De a Xena legyőzné szerintem.
ez most mi ez mÀR??? miféle kérdés ez??
:DDDDDDDD
Én csak egy Melindát ismerek.
Belőle tényleg jó domina lenne:P
Te Melinda vagy kérdező?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!