Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök a legjobb barátnőm exének?

Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttek volna mi már jóban voltunk a sráccal, de semmi több, a barátnőm sokszor féltékeny is volt rám, mert a fiú több időt töltött velem mint vele, illetve nekem több mindent elmondott, mint neki. Én nem különítettem ennek nagyobb jelentőséget, mivel letisztáztuk többször is, hogy mi CSAK barátok vagyunk. Viszon előte is voltak beszólásai, hogy milyen jó csaj vagyok, meg ilyesmi.. de hát gondoltam, most ez ilyen kedvesség, hogy jóban vagyunk és megdícsért. Aztán, mikor szakítottak kicsit eltávolodtunk és megint jóba lettünk és egyre többen mondták, hogy tetszem neki. Addig észre sem vettem, de mostmár én is látom. Mit csináljak? Egyrészt nem akarom elveszíteni, mint barátot, másrészt a barátnőmet sem akarom megbántani, hogy összejövök vele. Ha nem jártak volna előtte, lehet, hogy benne lennék, de így nem nagyon...

2012. okt. 9. 18:24
 1/5 Traune ***** válasza:
utolsó mondatod helytálló. szerintem mond meg a csávónak hogy te csak barát akarsz lenni és tartsd tiszteletben azt hogy barátnőd exe és ne kezdj ki vele. Szerintem ez lenne a helyes döntés.
2012. okt. 9. 18:40
 2/5 TOMAtm ***** válasza:
nehéz ügy.nem hiszem h csak ez az egy pasi van akire szemet vethetnél.az meg h tetszel neki az ő baja.
2012. okt. 9. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom, viszon félek attól hogy szerelmet vall, akkor ha azt mondom nem akkor őt veszítem el, ha azt hogy igen akkor a barátnőmet és nem tudok választani köztük... előbb utóbb ugyis el fogja mondani és most addig vagy kiélvezem hogy vele vagyok és után annyi, vagy akkor összejövök vele. nem tudom melyik lenne a jobb döntés.
2012. okt. 9. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd tényleg a legjobb barátnőd akkor meg fogja érteni,hogy összejöttök... Először biztos lesz egy minmális balhé de ha nem "gyerek" eszű a barátnőd megérti :)
2012. okt. 21. 19:51
 5/5 anonim válasza:
ez nem szerelmi három szög, a srác akar veled lenni? te se irtad hogy szerelmes lennél bele
2013. nov. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!