Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak egy lánynak? Miket mondjak? Milyen vicces szövegek vannak? Mit tegyek hogy cuki legyek a szemébe? Milyen dumák vannak?
Figyelt kérdés
segítenétek ?2012. okt. 9. 17:57
21/27 A kérdező kommentje:
15 év
2012. okt. 19. 16:29
22/27 anonim válasza:
Legyél vele figyelmes. Ha leejt valamit vedd fel neki, engedd előre az ajtóban, kísérd el valameddig /buszmegálló/, nem muszáj hazáig. Ha nem tudtok miről beszélni kérd el a leckét tőle. Vagy ilyenek. Légy figyelmes vele. Aztán szép lassan elhívhatod valahová, ha elfogadja, nyert ügyed van. De egy tanácsot fogadj meg, egy lány szemében sose próbálj cuki lenni, mert az csak baráti zónába vezethet.
23/27 anonim válasza:
hát ha a lánynak a belső számit akkor ne csajozós dumákkal akard levenni a lábáról,hanem egyszerűen csak legyél az aki vagy! Viselkedj természetesen,legyél figyelmes de ne nyalizz neki. Mutasd meg hogy mi az ami téged mássá tesz a többi sráctól,mi az a benned lévő jó ami jobbá tesz a többieknél. Ha ezt értékeli akkor egy boldog,őszinte kapcsolatban tudtok élni,de ha neki nem olyan ember kell amilyen te vagy,akkor ne próbálj más lenni mert hosszú távon úgy se tudnád folytatni a színházat
24/27 anonim válasza:
Elvesztettem a telefonszamom, ideadnad a tied :D ?
Amugy legyel vele udvarias, az maris megteszi... Ha nem vagy jokepu ugyis csak a friendzoneba kerulsz.
25/27 anonim válasza:
Legyél vele őszinte, mondd meg neki mit érzel.....
26/27 anonim válasza:
Az előző választ is én írtam, és gondolkodtam, hogy hogy segíthetnék a helyzeteden, és arra jutottam, hogy hívd el fagyizni, hameg tél van akkor forrócsokizni...nekem bevállt...sokszor is ;) SOK SIKERT!
27/27 anonim válasza:
Figyelj! Ha tetszik valaki, akkor nem a külsőd számít, persze az is. De a legfontosabb az, hogy te milyen vagy neki belülről. Segítőkész, jóképű szeretetreméltó (ez pl.: Ami leesik és az ő dolga, azt felveszed, vagy akár csinálhatsz is neki valamilyen kaját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!