Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok milyen az ideális fenék?
Azaz ezt ugy értem hogy pl a mi oldalunkról szép kerek tenyérbeillő... :)
vagyis ez férfi oldalról hogy néz ki
ott is van ilyen hogy jó hátsó?
és ugyanugy mint a lányoknál ha nem jó edzeni kell rá hogy kerekebb legyen ?
elég homok kérdés de kiváncsi vagyok
s linkelhetnétek képet is az ideális fenékről
(meLlesleg NEM VAGYOK HOMÁR)
Dehogynincs olyan fontos!
majd nézzétek meg, hogy bámulják a lányok az utcán a fiúk fenekét :D (és ez talán még arra is igaz, aki azt írta, nem fontos)
nem "szerepcsere" történik, csak már elég, hogy a férfi egy fokkal szebb legyen az ördögnél
régen is a szépfiúk tetszettek a nőknek, de kénytelenek voltak gazdasági, stb. alapon válogatni (gazdag, vagy keményfiút)
Ma már előjönnek a nők esztétikai igényei is.
Attól pedig senki sem lesz "b.zi", hogy jól néz ki.
Kérdező: igen, érdemes seggre edzeni, de még egy tanács, ne azért edz, hogy több tíz kg. izmot szedj fel, mert az sem jön be a nőknek.
megnézném én, A.S. hány nőnek tetszik őszintén, hány nő bújna ágyba vele?
Szerintem ez jól néz ki. De ha kerek meg izmos akkor olyan rossz nem lehet.:D Volt itt egy srác aki kitette a seggét, hogy csajos-e, na annak pl jó segge volt. :D
A kis csoffadt segg, ami undorító. Vagy ha lapos. Vagy ha olyan kis ultrapici, mint ezeknek a girhes h.ülyegyerekeknek, hogy egy kezembe elférne az egész segge... Na az nagyon gáz.
21L
hát én leszarom a seggét a pasinak :D
a lányok általában leszarják;)
inkább arcra legyen helyes,és legyen kigyúrva szépen..vagyis legyen valami formája..
ja és legyen divatos
Külsőre nekem ennyi elég ;)
a belső meg más..
Akkor neked nem a fenék, hanem más külső szempontok számítanak ennyi
nekem igenis számít a formás fenék, meg az egész test :) (szerintem ne írd, hogy a lányok általában "leszarják", mert azért így nem igaz)
14 Ez jó, de láttam már ennél kerekebbet is :D
az a jó, ha kerek, és jó húsos :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!