Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legutóbb szeptember 10. -én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutóbb szeptember 10. -én jött meg a menstruációm, most már október 9. -e van, de még mindíg nem jött meg. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Kb. egy éve jött meg, 13 vagyok, és eddig úgy 23 naponként be volt rendszereződve. mi van most???

2012. okt. 9. 15:37
 1/9 Évike147 ***** válasza:
ebben a korban ingadozik össze vissza a hormonváltozások miatt, ha még pár héten belül nem jön meg, menj el nődokihoz.
2012. okt. 9. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Terhes vagy?
2012. okt. 9. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
inkább menj el nőgyógyászatra, 23 napos ciklus amúgy is túl rövid! de ne aggódj, ilyen korban még nem stabil.
2012. okt. 9. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Most még semmi baj. Ha esetleg 2-3 hónap kimarad, akkor viszont menj orvoshoz!
2012. okt. 9. 17:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!Biztos hogy nem vagyok terhes, meggondolatlan sem vagyok, és barátom sincs. 2-3 hónap kimaradhat? Úgy érzem annyit azért nem bírnék nyugton várni. Nem megoldás ha felhívok egy nődokit hogy mit tud mondani?

Hallottam hogy első pár évben rendszertelen de nekem egész idáig problémamentes volt és rendesen rendszeres volt, ezért nem értem hogy most mi van.

2012. okt. 11. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
egyébként az igaz hogy ha terhes lennék, abortuszra kellene mennem? Tényleg nem képes egy 13 éves lány megszülni egy gyereket? Mert néha elképzelem hogy milyen lenne terhesnek lenni és annyira nagyon boldognak tűnik hogy odanyúlok a hasamhoz és ott egy ember van.
2012. okt. 11. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Mindig az a legjobb és legbiztosabb megoldás, ha orvost kérdezel, de ebben a korban tényleg nem számít az sem, ha 2-3 hónap kimarad. Ha esetleg fél év múlva sem jön meg a következő menstruációd, akkor már érdemes kivizsgáltatnod Magad.
2012. okt. 12. 06:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Megint az előző vagyok. Egy gyereket nem csak kihordani, és megszülni kell, hanem fel is kell nevelni, amire Te nem lennél képes, hiszen még Te is gyerek vagy. Egy élő kisbaba nem olyan, mint egy játék, hogy ha megunod, akkor félreteszed.
2012. okt. 12. 06:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez igaz. Köszönöm szépen!

De azért az sem gyenge megölni egy gyereket akit még meg sem szültem.

egyébként pont ma jött meg újra úgyhogy nincs semmi baj.

2012. okt. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!