Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért koslat még mindig utánam?
Igazából komolyan nem is voltunk együtt, túl sokszor sem találkoztunk, lefeküdtünk egymással többször is és alig ismertük meg egymást ez idő alatt.
Aztán vége is lett, mert összejött valakivel, akivel azóta is együtt van. Én megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ő többször is bejelölt ismerősnek, érdeklődött a hogylétem felől, de közben próbálta előadni, hogy ő boldog.
Én próbálom őt elfelejteni, de úgy tűnik, hogy nem akarja, hogy kiverjem a fejemből.
Csak annyit kérdezett, hogy "Szia, mizujs?" vagy terjedelmes levelekkel bombázott, amiben a fél életét kezdte el mesélni?
Előbbi esetén semmi különösre ne gondolj, ismerőse vagy valamilyen szinten és ennyi.
De ha téged ez is zavar, akkor ne jelöld vissza és észreveszi, hogy semmilyen kapcsolatot nem kívánsz vele tartani.
Megkérdezte, hogy hogy telt az időszak, amíg nem beszéltünk, mit csináltam, stb...
Meg, hogy szeretné, ha tartanánk a kapcsolatot.
szereti több vasat tartani a tűzben. Sok ilyen csaj van, nem bírja ki az egyedüllétet, az önállóságot, mindig kell valaki, ha gyorsan gond van a jelenlegi barátjával te már ott is vagy. ahogy a rossz mondás tartja az ilyen emberekről:
"Olyanok mint a majmok nem eresztik el az egyik ágat csak ha megvan a másik!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!