Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok jó viszonyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok jó viszonyban a lakótársatokkal? (fiú-lány, akik nem pár)

Figyelt kérdés

akik nem járnak de együtt laknak..

szoktatok közösen csinálni valamit ? esetleg lett belőle kapcsolat?

nekem a lakótársam egy 18éves lány, és 25éves fiú vagyok.

nagyon szeretnék tőle valamit, mert tudom hogy nincs párja, de bármikor amikor mondjuk konyhában főzök akkor mondja hogy "jaj bocsi neharagudj nem zavarlak" és elmegy a szobájába..

2012. okt. 9. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A "Nem zavarsz. Nincs kedved beszállni a főzésbe?" nem jutott még eszedbe kezdésnek? :D
2012. okt. 9. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy nem zavar, csinálj egy kicsit több kaját és ajánld fel ha van kedve csatlakozzon aztán hátha nyit egy kicsit feléd... :)
2012. okt. 9. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:
erre gondoltam már..csak nem szeretném hogy úgy jöjjön le a dolog, hogy én vele akarom megfőzetni a kajámat..
2012. okt. 9. 10:36
 4/7 A kérdező kommentje:

igen, ez nem rossz ötlet :)

végzek a kajával, akkor kihívom vacsizni

2012. okt. 9. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Közös programnak add elő, simán be fog jönni :)
2012. okt. 9. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a lány lakótársammal tavaly óta lakok együtt, de már 1 hónap után mindent együtt csináltunk a házon belül, közös főzés, takarítás, együtt ettünk. Azóta együtt is alszunk, de nem vagyunk egy pár.
2012. okt. 9. 10:49
 7/7 szaffi123 ***** válasza:
Meg semmit sem csiniltatok együtt? Pl: tv vagy ilyesmi?
2012. okt. 9. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!