Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért nem kell vékony, alacsony fiú, amikor szerintem mi vagyunk a legaranyosabbak?
A magasságod adott, a génjeidbe van kódolva, ezt megértem, hogy ezen nem tudsz változtatni, de a gyúrás kihagyására nincs mentség!!! nem létezik jó kifogás arra, hogy ne sportolj. Nekem, mint óriásnak, a pici vékony fiúk ellenszenvesebbek, mert olyan b.zisan néznek ki. Attól még, hogy valaki alacsony, még lehetne izmos, sőt azt is megsúgom hogy az öltözködéssel is sokkal férfiasabbá tehetjük magunkat. Én meg úgy látom, hogy a lányok a vézna, aranyos pasikra buknak, akikben több a nőies tulajdonság, mint a férfias. Ez látszik a stílusukon, öltözködésükön és a testalkatukon is.
Igaz, hogy a nők nagy része vonzóbbnak találja a magas fiúkat, de a külső nem minden! Nagyon számít még a duma, stílus is. Van olyan ismerősöm aki közel 200 magas de nem tud csajozni, mag olyan is van aki kb 160 és rengeteg nője volt már, minden buliban felszed néhányat.
Persze az én véleményem szubjektív, hiszen nekem a mániám, hogy a legerősebb férfi, legkeményebb harcos legyek, és a stílusom, öltözködésem is a Terminátor filmeket idézi. Szóval azt mondom, a férfiasságba belefér egy kis aranyosság, hiszen gyengédnek, romantikusnak kell lennünk, de messze nem az aranyos a legmeghatározóbb tulajdonsága egy igazi, férfias férfinak, hanem a magabiztosság, a siker, a stílus na meg persze az erő.
vékony pasi NINCS! Értem? ...csak sovány.
egyél b@ssza meg és majd hízni fogsz, és emberes kinézted lesz.
Egyik kérdésben Minden nő a vékony fiúkra bukik? van, itt a következő, hogy csak a magasakra. Röhejesek vagytok, tanuljátok meg, hogy mindenkinek más kell, férfiban és nőben is.
Nem a magasságod miatt nincs nőd, elárulom, kb, tízezredjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!