Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok. Nem vagyok bulizós, nem tartozom a sulimban se a menők közé. Csendes is vagyok, kevés az önbizalmam. Volt már egy pár pasim. De mostanában semmi. Hol és hogy ismerkedhetnék? Van aki az ilyen stílusú lányokat szereti?
képzeld el ha fiúnak születtél volna, sztem egyedül halsz meg :D Amúgy meg most is kinéztem egy csoporttársat mondhatni, ilyesmi a kisugárzása remélem tényleg ilyen :)
f19
nem az számit hogy csendes vagy hanem hogy nézel ki az a fő szempont a pasiknál a külső fogmeg minket.
F/23
A lényeg, hogy ne görcsölj azon, hogy úr isten nincs, úr isten nincs. Én is ezzel foglalkoztam 1-2 évvel ezelőtt, majd rájöttem, hogy semmi értelme. Úgyis akkor fog megjelenni az életedben az az ember, amikor a legkevésbé számítasz rá. Lehet, hogy sok kellemetlen csalódástól kíméled meg magad azzal, hogy ezzel a személyiséggel, ebben a korban nem ismerkedsz. Néhány év múlva a hozzád hasonlók lesznek a legértékesebb kincsek, amikor a férfiak is rájönnek, hogy az ún. színes egyéniségek egyszerűen alkalmatlanok egy komoly kapcsolatra. Egyébként én is hozzád hasonló vagyok, csak férfiban. Valaki írta, hogy szerencséd, hogy nem férfi vagy. Határozottan igaz! Tanúsíthatom.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!