Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lány vagyok. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok. Nem vagyok bulizós, nem tartozom a sulimban se a menők közé. Csendes is vagyok, kevés az önbizalmam. Volt már egy pár pasim. De mostanában semmi. Hol és hogy ismerkedhetnék? Van aki az ilyen stílusú lányokat szereti?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

képzeld el ha fiúnak születtél volna, sztem egyedül halsz meg :D Amúgy meg most is kinéztem egy csoporttársat mondhatni, ilyesmi a kisugárzása remélem tényleg ilyen :)

f19

2012. okt. 8. 23:42
 12/15 anonim ***** válasza:

nem az számit hogy csendes vagy hanem hogy nézel ki az a fő szempont a pasiknál a külső fogmeg minket.

F/23

2012. okt. 9. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, kíváncsi lennék a jövőbeli házasságaidra. Amikor a feleségeid elérik a 40 évet, elválsz tőlük? Végülis lehetséges, csak egy idő után te nem kellenél senkinek. A f23-at már oda sem mertem volna írni.
2012. okt. 9. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy ne görcsölj azon, hogy úr isten nincs, úr isten nincs. Én is ezzel foglalkoztam 1-2 évvel ezelőtt, majd rájöttem, hogy semmi értelme. Úgyis akkor fog megjelenni az életedben az az ember, amikor a legkevésbé számítasz rá. Lehet, hogy sok kellemetlen csalódástól kíméled meg magad azzal, hogy ezzel a személyiséggel, ebben a korban nem ismerkedsz. Néhány év múlva a hozzád hasonlók lesznek a legértékesebb kincsek, amikor a férfiak is rájönnek, hogy az ún. színes egyéniségek egyszerűen alkalmatlanok egy komoly kapcsolatra. Egyébként én is hozzád hasonló vagyok, csak férfiban. Valaki írta, hogy szerencséd, hogy nem férfi vagy. Határozottan igaz! Tanúsíthatom.

19/f

2012. okt. 9. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 kőztudotan a 40év főlőti nők szereznek pasit maguknak a legkőnyeben az embereknek nem a pénz vagy a kölső számit ugyan anyi esélye van egy elfántkoros 60 éves csővesnek pasit fogni mint egy 20 éves gazdag családbol származó modelnek. XD néz szét ez igyvan
2012. okt. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!