Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fannybaba8 kérdése:
Mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
Mikor fog megjönni? Nem várom csak érdekel milyen, mindenki azt mondja hogy nagyon szar ezt el is hiszem de már várom kicsit.Majdnem mindennap van fehérfolyásom és már a hónomalja és ott is szőrös a mellem már 2 éve nő.Az osztályomban már 6 lánynak megjött és neke még ne pedig 14 leszek!!2012. okt. 8. 17:14
2/6 anonim válasza:
Nyugi hamarosan. Hordj magadnál betétet hogy elekrüld a kellemetlenséget ha esetleg napközben jön meg.
3/6 A kérdező kommentje:
De annyira zavar hogy rajtam kívül már csak 2 embernek nem jött meg de ők 12 évesek.Én meg 13 és fél.Betét most is van nálam de még ebben az évben megjön vagy majd csak késöbb???
2012. okt. 8. 17:34
4/6 anonim válasza:
ezt senki sem tudja neked megmondani. De bármikor jöhet mivel már vannak jelei.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget akkor nem kell félnem hogy nekem nem fog megjönni??
2012. okt. 8. 17:40
6/6 anonim válasza:
Nekem 13 évesen jött meg, a 14. szülinapom előtt 1,5 hónappal, úgyhogy nem kell aggódni. Én is vártam eleinte, de most már "bánom", hogy vártam! :D
Amúgy az ne zavarjon, hogy már 6 lánynak megjött. Nem az számít, hogy kinek mikor jön meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!