Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előbb olvastam egy kérdést, miszerint nem jönnek be a nőknek a sofőr pasik. Ugyan már, ti nem lennétek rá büszke, ha a párotok profi sofőr lenne? Ismétlem, PROFI, nem egy átlagos B kategóriás senki!
ez olyan a pék meg a péksütiket viszi haza, az is tetszik az asszonynak :)
meg sorolhatnám
Ahhoz, hogy sofőr legyél, semmi sem kell. Kamionsofőr, buszsofőr, tökmindegy. De tényleg, a sofőr az a meló, amihez a jogosítvány megszerzésén kívül (ami mindenkinek megy, ha nem teljesen retardált az illető) semmi más nem kell.
Pont ezért utálom, mikor a buszsofőrök, kamionsofőrök, taxisok járatják a pofájukat. Mintha agysebészek lennének, olyan felvágósan viselkednek.
12-es. dehogy irigykedek :) nekem Európa nélkül is irtó izgalmas életem van, nem kell ehhez utazgatnom :)
amúgy nekem csak akkor tetszik ez a sofőr dolog, amikor olyanokat csinálnak kocsival, amiből azt látom, hogy erre csak férfi képes :) és erre csak azután figyeltem egyáltalán fel, amikor egy kigyúrt sráccal jártam, amikor a kamionos sztorijait mesélte, hogy átgázolt a hóbuckákon amik tele vágták a szélvédőt is, meg stb amiket ma már idősebb fejjel meg sem merne csinálni :) de hogy nem azt láttam benne, hogy mekkora rém unalmas munkának nézi.
Amennyiben csak arról van szó, hogy profizmus, hozzáértés, akkor persze, hogy örülnék, ha a páromról lenne szó, hiszen ez pozitívum. De nem szűkíteném le ezt egy szakmára, bármiben lehet profi, én örülök annak.
Ha tegyük fel, egyedülálló vagyok, és arról lenne szó, akivel éppen ismerkedem, szintén pozitívum mindenféle profizmus. De ettől nem esne le a bugyim és nem ez alapján döntenék a kapcsolat további ápolása mellett.
Amennyiben viszont így nyilatkozna másokról, hogy "átlagos B kategóriás senki", akkor az egyértelmű és erős negatívum lenne, megkockáztatom, hogy akár az ismerkedés végét is jelentheti. Az ilyen megnyilatkozások sokkal többet számítanak, és sokkal többet elárulnak az emberről, mint azt gondolja.
Engem annyira nem izgat ez a téma, sőt, nem is bánom, hogy páromnak jogsija sincs, nemhogy autója.
23/L
Nem veszitek észre, hogy mekkora baromság ez a kérdés, és hányan belefutottatok?
A soförség egy szakma . Mi köze van a büszkeséghez.
Arra lehet valaki büszke, ha valaki kimagasló teljesítményt nyújt valamiben. Ha a szakmáját úgy űzi, hogy jobb a többinél, több millió balesetmentes kilométer van a háta mögött, ha úgy oktatja az autóvezetést, hogy a nála tanulók közül csak kevésnek kell vizsgát ismételni, stb, akkor arra lehet büszkének lenni. Ebben a kérdésben semmi ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!