Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel háláljam meg neki a sok segítséget?
"Egy közeli ismerősöm már nagyon sok szívességet tett nekem (állatorvos)"
És az hogy állatorvos,az miben befolyásolja a helyzetet?
Vegyél neki egy kiscicát/kutyát.
Nyilván még sosem hánytorgatta föl nekem, de valóban kellemetlenül érzem magam, mert én fizettem volna, csak az ismeretség nevében nem fogadta el... és én nem akarom ezt csak úgy félresöpörni.
Egyébként amit félreértett, az egy szimpla süti kínálás volt még régebben, igazából nem volt benne semmi félreérthető, mégis sikerült zavarba hoznom.
És elnézést, hogy ebben a kategóriában írtam ki, de nem igazán tudtam, hogy hova illene a legjobban.
Ha egy sütitől zavarba jöttök, mégis csak tetszik neked vagy fordítva.
Mivel férfi (gondolom) vegyél neki egy üveg jó bort a névnapjára (vagy más italt ha tudod mit szeret). Ha vannak gyerekei küldj nekik is valami csokit.
Van valami a levegőben... furcsa, de ha egy sütitől zavarba jön, talán tényleg lehet valami.Vagy egyszerűen csak nem szokott hozzá az efféle gesztushoz, mint ahogy én sem az ingyen végzett munkához :-D
Nekem ő tetszik, de ez annyira nem fontos. Talán tudat alatt is ezért írtam ebbe a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!