Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne Debrecenben olyan lányt találni aki szeretne egy kicsit ölelkezni, összebújni?
Ó, már néven! Egy igazi átváltozóművész! ez igen. De ha szeretsz ismerkedni, akkor nem értem, miért nem megy. Akinek nem megy, az nem is szeret. Ez logikus. Nem értem. AZ szeret ismerkedni, akinek gördülékenyen megy és sikereket eredményeket produkál 10 ből minimum 9 alkalommal. Vagy de ilyen mazoista vagy, mint azok, akik szeretik kiszurni a szemüket is késheggyel.
Egyébként az ölelkezés az egy nagyon bensőséges megnyilvánulás, ami komoly szimpátián/ empátián alapszik. Egy vadidegen f asz milyen szimpátiát adhat? Semmilyet. Ahhoz minimum egy havi ismeretség kell, vagy legalább 15 ezer forint, hogy jó alaposan meg legyél szeretgetve ruhában, ha ez a vágyad. Egyébként lószart se fogsz érdekelni ebben a közönyös világban. Egy olyan világban,ahol a hányásában, vérében fetrengő félholt mellett kifejezéstelen arccal elmennek az útcán /csak nekem ne legyen közöm hozzá,nem az én saram alapon/ Akkor egy ilyen életben mér várod el,hogy téged valaki is nekiálljon ölelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!