Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne Debrecenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne Debrecenben olyan lányt találni aki szeretne egy kicsit ölelkezni, összebújni?

Figyelt kérdés
Nem tudok ismerkedni, és már nagyon nehezen viselem a magányt. Szeretnék csak úgy nyugisan öszebújni, ölelkezni egy lánnyal. Aki nem igényli hogy előtte alaposabban megismerkedjünk és lenyűgözzem, hanem egyből csak ölelkeznénk. Persze közben remekül lehetne beszélgetni, ismerkedni, vagy akár csak pihenni, csendben lenni, ahogy jön. Hogy lehetne erre lányt találni aki szintén magányos vagy bármi másért szeretne ilyet? Nem vagyok válogatós, és nekem a külső mindegy, csak ápolt legyen. És tényleg nem akarok többet csak ennyit.

2012. okt. 7. 21:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ó, már néven! Egy igazi átváltozóművész! ez igen. De ha szeretsz ismerkedni, akkor nem értem, miért nem megy. Akinek nem megy, az nem is szeret. Ez logikus. Nem értem. AZ szeret ismerkedni, akinek gördülékenyen megy és sikereket eredményeket produkál 10 ből minimum 9 alkalommal. Vagy de ilyen mazoista vagy, mint azok, akik szeretik kiszurni a szemüket is késheggyel.

Egyébként az ölelkezés az egy nagyon bensőséges megnyilvánulás, ami komoly szimpátián/ empátián alapszik. Egy vadidegen f asz milyen szimpátiát adhat? Semmilyet. Ahhoz minimum egy havi ismeretség kell, vagy legalább 15 ezer forint, hogy jó alaposan meg legyél szeretgetve ruhában, ha ez a vágyad. Egyébként lószart se fogsz érdekelni ebben a közönyös világban. Egy olyan világban,ahol a hányásában, vérében fetrengő félholt mellett kifejezéstelen arccal elmennek az útcán /csak nekem ne legyen közöm hozzá,nem az én saram alapon/ Akkor egy ilyen életben mér várod el,hogy téged valaki is nekiálljon ölelgetni.

2012. nov. 30. 00:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, te megölelnél egy olyan embert, akit nem is ismersz, ronda, undorodsz tőle és még belsőleg is szánalmasnak gondolod? Mert szerintem nem. Nyílván, ha eddig nem találtál partnert magadnak annak oka van és nem csak az, hogy nem tudsz ismerkedni. Annyira nincs senki ezen az oldalon lelkisitten, mint te, vagy ha mégis, akkor is van önbecsülése és akkor sem fog egy vadidegennel összebújni, ölelkezni. Eleve az emberek nagy része legideálisabb esetben, csak a párját, családját, esetleg barátait szokta megölelni, mivel az már egy intimebb helyzetnek számít, magyarul nem enged magához közel egy kis szürke egeret, aki fatökű és nem tud összeszedni magának egy lányt.
2012. nov. 30. 10:55
 23/23 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 2. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!