Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne Debrecenben olyan lányt találni aki szeretne
egy kicsit ölelkezni, összebújni?
Van egy olyan klub, ahol olyan lányok vannak, akik az ilyen kívánságokat teljesítik. A fiú odamegy vált egy jegyet és a soron következő lány már is megy vele a legközelebbi parkba és egy órán keresztül öleli a fiút. Sajnos nem emlékszem, hogy hol is van ez a klub. ezt már neked kell megkeresni.
Valahol az óperenciás tengeren túl.
Persze egyszerűbb lenne egy kicsit erőt venni magadon, társaságba járni és biztos találnál magadnak egy hasonló gondolkodású lányt, mint Te vagy.
Egyszerre lenne párod is, ölelkezhetnetek is, és nem kellene ide írnod ilyen kérdéseket, ami ilyen vihart kavar a fiúkban.
2012. okt. 7. 22:49
12/23 A kérdező kommentje:
Na de ha én nem szoktam társaságba járni, és ez az ötletem támadt, hogy itt ezzel próbálkozok, akkor egy hasonló gondolkodású lánynak is ilyen ötlete lenne, és olvasná ezt a kérdésem, és jelentkezne, nem? Vagyis megfordult ez is a fejemben, de ezek szerint nem így van, mert nem bukkant fel ilyen lány :) Ez viszont tényleg elég meglepő, hogy ahogy te is írtad ez a kérdés miért kavar vihart egyes fiúkban.
2012. okt. 8. 00:29
Azért kavart vihart ha már igy mondta (mondjuk ezt én nem nezevném annak) mert vicc a kérdés. Egyébként is milyen hozzáállás ez, a franc fog ismerkedni meg energiát fektetni a dologba, csak öleljen már. "Remek" érzés lehet valaki tök ismeretlent csak úgy ölelgetni.
Közbe lehetne remekül lehetne beszélgetni, ismerkedni.. mert forditva nem megy? Vagy mi más oka van vajon..
Én Pesti vagyok de ha Debreceni lennék se ölelkeznék veled sry
2012. okt. 8. 05:28
15/23 anonim válasza:
Én is vágyom arra néha, hogy megöleljenek, hozzábújjak valkihez, de ezt inkább nem teszem meg, ha olyannal kellene, akit nem ismerek. Egy vadidegennel semmiképp sem ölelkeznék. Ezért nem hinném, hogy ilyen feltételekkel találsz csajt.
2012. okt. 8. 10:32
elmész egy buliba, aztán odamész, és ölelgetsz valakit, nagy cucc....ja, hogy kéne hozzá valami kis határozottság és neked meg olyan nincs? hát....szomoru.
2012. nov. 2. 20:13
Nem, tévedtek, én vagyok a debreceni srác! :DD
Jó ez a kérdés, én is ölelkeznék egy huncut kislánnyal, de mást is csinálgatnék azért! :P :D
Amúgy te csak a debreceni srác segédje vagy, kérdező! Az első én vagyok. ^^
2012. nov. 29. 23:47
Valahol szerintem a férfiak többsége mind így szeretné, így volna jó,ha az okádalom, idegesítő, dögunalom randikat egy csapásra át lehetne ugrani, és rögtön punciközelbe volna az ember. Tudod, úgy tálcán hoznák a meztelen kedvenc nődet eléd. Szép álom, de sajnos nem így megy. Csak a prosti lehet megoldás a számodra. Emezek nem vevők erre, úgyhogy szoktasd le magad a gondolatról, hogy még az eszkimók közt sem találsz ilyen nyiltszívű ingyenszexpartnert magadnak.
2012. nov. 29. 23:49
Nem meztelenségről és ingyenszepartnerről beszélek. Tényleg csak ölelésre gondoltam, nem többre, mint ahogy ezt írtam is. Ruhában. És nem unalmas egy randi, szeretek megismerni másokat. Csak enélkül nem hiszem hogy tudnék hatni bárkire is, nem megy jól az ismerkedés. És ez is egy ismerkedési mód lenne.
2012. nov. 29. 23:57
20/23 A kérdező kommentje:
Hupsz, bocsánat, az előbbi én voltam, csak más néven voltam belépve véletlen.
Kapcsolódó kérdések: