Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xtrasize tablettát használt már valaki?
Én is a használaton gondolkodom napok óta. Ha jól emlékszem, talán az index fórumán olvastam az xtrasizeról és vegyesek voltak a vélemények. De a többségnek bevált, ezért úgy vagyok vele, miért ne próbálnám ki én is?!
[link] itt egyébként azt írják, hogy visszaveszik a csomagot és visszakapom a pénzem, és ez mindenféleképpen pozitív!
Nekem bevált. Igaz, hogy annyit nem növekedett az adott mennyiségekre, mint ahogy reklámozzák, és ahogy olvasgattam több helyen másoknak se. Ez biztosan reklámfogás hogy olyan nagy számokkal dobálóznak, viszont legrosszabb esetben kb fele annyit növekszik, mint amennyit reklámoznak.
EZ ÍGY JÖN KI: XtraSize: 1 doboz ami 60 kapszula 2 hónap +1,5cm - 17200 Ft
Virilis: 1 doboz megint 60 kapszula 1 hónap mert ennél napi 2szer kell 1 bevenni 30 nap azis kb +1,5 cm szintén 17000 Ft közül van az ára
ÉS ENNÉL LEHET JOBB HATÁSSAL IS RÁD.
en most kezdtem el hasznälni 4napja de eddig semmi,az egyetlen ami vältozott a sexuälis étvägy.
amugy a fenti szövegre csak annyit hogy visszaveszik es visszafizetik ha nem jo..!olvasd el 2x mielött irsz,csak a bontatlan csomagot veszik vissza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!