Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkók azok a lányok, akik már éltek szexuális életet?
NE általánosíts :]
én nem vagyok bunkó
de hülyeség ez
talán, mert így kezeled őket...
eleve így állsz hozzá és azt is kapod...
Nálunk amikor 13-16 évesek voltunk, nagyon bunkók voltak.
Az osztályban szinte csak egymáshoz szóltak, a többiekkel, főleg velünk, a külön kis világukat élőkkel nagyon lekezelőek voltak.
Pasikról, bulikról ment a téma, minket meg kiröhögtek, mert nincs még pasink. Persze a többségük nagy ház-úszómedence kombóval is rendelkezett (eléggé elit suliba jártam), tehát még ez is bejátszott, hogy apuci pénzével villogtak, hajfestés, dauer, szép ruhák, legújabb menő cuccok.. Persze hogy a pasik inkább rájuk ragadtak, nem azokra akik suli után a Mekibe mentek sültkrumplizni..
Én szerintem kapizsgálom a kérdést...
Talán azért bunkók,mert ilyenkor nagynak hiszik magukat...hogy ők csinálták,te meg még nem,és emiatt te senki vagy,semmit se érsz...ne hallgass rájuk,nincs igazuk...én megszoktam már az ehhez hasonló beszólásokat...az a gyerekes,aki amásikra mondja,mennyire gyerekes...és egyben szánalmas is..szólj inkább vissza,hogy mekkora Q*vák (:
bocsánat az erős fogalmazásért,és ezt nem általánosításba mondtam,hanem kifejezetten az ilyen lányokra!sok van belőlük,de nem mind azok...(:
Tiszteletem a hölgyeknek! 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!