Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkók azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkók azok a lányok, akik már éltek szexuális életet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

NE általánosíts :]

én nem vagyok bunkó

de hülyeség ez

2009. aug. 5. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
én sem vagyok bunkó. kifejezetten kedves szoktam lenni, pedig egy éve élek nemi életet. anyukád is bunkó? ő is élt szexuális életet már. na ugye, hogy nem:)
2009. aug. 5. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit értelmesebben és részletesebben fogalmazd meg a kérdést.
2009. aug. 5. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

talán, mert így kezeled őket...

eleve így állsz hozzá és azt is kapod...

2009. aug. 5. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
szerintem arra gondol,hogy a legtöbb 16,17 éves lány,akinek nagy ismeretségi köre van,szeretik meg minden,az általába a nemi élet elkezdése után,elvan telve magától,énmár tapasztaltam ilyesmit..lányvagyok,de a barátaim között voltmár hasonló eset...
2009. aug. 5. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk amikor 13-16 évesek voltunk, nagyon bunkók voltak.

Az osztályban szinte csak egymáshoz szóltak, a többiekkel, főleg velünk, a külön kis világukat élőkkel nagyon lekezelőek voltak.

Pasikról, bulikról ment a téma, minket meg kiröhögtek, mert nincs még pasink. Persze a többségük nagy ház-úszómedence kombóval is rendelkezett (eléggé elit suliba jártam), tehát még ez is bejátszott, hogy apuci pénzével villogtak, hajfestés, dauer, szép ruhák, legújabb menő cuccok.. Persze hogy a pasik inkább rájuk ragadtak, nem azokra akik suli után a Mekibe mentek sültkrumplizni..

2009. aug. 5. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Na de nem mindenki!!!
2009. aug. 5. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Neharagudj, de kérdés értelmetlen. Mi az hogy éltek szexuális életet? Ha megvolt az első szexuális élmény onnantól sexuális életet élnek. (mármint ha többet is sexel utána), de 1 sexelés nem sexuális élet. A kérdés talán így értelmesebb: Miért bunkók azok a lányok, akiknek már volt sexuális élményük?
2009. aug. 5. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
43%

Én szerintem kapizsgálom a kérdést...

Talán azért bunkók,mert ilyenkor nagynak hiszik magukat...hogy ők csinálták,te meg még nem,és emiatt te senki vagy,semmit se érsz...ne hallgass rájuk,nincs igazuk...én megszoktam már az ehhez hasonló beszólásokat...az a gyerekes,aki amásikra mondja,mennyire gyerekes...és egyben szánalmas is..szólj inkább vissza,hogy mekkora Q*vák (:

bocsánat az erős fogalmazásért,és ezt nem általánosításba mondtam,hanem kifejezetten az ilyen lányokra!sok van belőlük,de nem mind azok...(:

Tiszteletem a hölgyeknek! 16/F

2009. aug. 5. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
már szexeltem, mégsem vagyok bunkó.
2009. aug. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!