Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelen már ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evelynxx kérdése:

Reménytelen már ez a kapcsolat? A World of Warcrat miatt?

Figyelt kérdés

A mostani barátommal úgy érzem valami nagyon nincs rendben... Már eddig is "rabja" volt a Wow-nak, de mióta kijött Panda, már-már beteges, amit csinál. 6 nap altt 2 karit húzott fel 90-re, szinte kényszerből, ráadásul még engem is látványosan elhagyagol miatta. Lemondta a közös programokat, hogy húzhassa a karaktereit, amiért kiborultam, elsírtam magam, de még ez sem érdekelte őt.. Sőt ezek után is csak azt hajtogatta, hogy milyen sikereket ért el a játékban. Elegem lett, kitöröltem eredetit, mivel én is játszottam, de most meg folyton sms-eket ír, hogy ne hagyjam ott, neki tényleg csak én vagyok + hogy megint miket csináltak játékon belül...

Ez normális, hogy egy 30+ éves férfi jobban értékeli ezt, mint egy nőt, aki szereti, és aki azt mondta neki, mindig mellette szeretne lenni?

2012. okt. 7. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
te nem vagy normális hogy nemtudod így elfogadni őt, meg dobod azért mert nem láttad 6 napig:D Nevetséges
2012. okt. 7. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgyse fog megváltozni, szóval te tudod, hogy mennyire reménytelen így a kapcsolat. Ha ezzel a játék szenvedéllyel együtt tudsz élni, el tudod fogadni, akkor semmi baj, ha pedig nem, akkor jobb ha szakítasz, mert hosszú távra úgyse változna meg...
2012. okt. 7. 13:59
 3/13 ASOT ***** válasza:
100%

Hát ha valóban minden nap játszik és szinte semmit nem foglalkozik veled az valóban nevetséges.

És ha kitörölnéd a játékot? Akkor vajon szakítana is veled?

2012. okt. 7. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Elég nevetséges a barátod...

Függő. nem fog megváltozni

2012. okt. 7. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
minden épp embernek van valami szenvedélye max nem a wow az
2012. okt. 7. 14:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen még arra is képes, ha kitörlöd a játékot leszúr egy késsel! :/ Koreában történt ilyen ha a híreknek hinni lehet. De ez nagyon nem a normális viselkedés, és ilyenkorban nagy kérdés, h mennyit fog változni..:S
2012. okt. 7. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Wow>nők... Najó viccet félretéve, én is játszottam vele, de amikor összejöttem a mostani párommal, szépen fokozatosan véget ért, mert azt az időt inkább ráfordítottam. Ha a barátodnak ez nem megy, és nem lehet vele megbeszélni, akkor kalapkabát.
2012. okt. 7. 14:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondom, hogy párkapcsolat és játék kizárják egymást, eddig jól megvoltunk többnyire, bár eddig is sok szerepett játszott köztünk a Wow. De vannak olyan helyzetek, ahol el kell dönteni ki/mi is a fontosabb... Nagyon rosszul esett, hogy szinte mindent lemondott, és azt vártam volna, hogy egy kicsit megválik tőle, odajön hozzám, és normálisan beszélget velem, szán rám 1 órát, hogy elmenjünk valahova, de nem tette.. Inkább játszott tovább, azzal a tudattal, hogy ez nekem fáj
2012. okt. 7. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
2012. okt. 7. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
hackelj az accján, vedd fel videóra, töltsd fel youtube-re, és reportold be, akkor tuti lebannolják és utánna szerintem leszarja a játékot:)
2012. okt. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!