Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen már ez a kapcsolat? A World of Warcrat miatt?
A mostani barátommal úgy érzem valami nagyon nincs rendben... Már eddig is "rabja" volt a Wow-nak, de mióta kijött Panda, már-már beteges, amit csinál. 6 nap altt 2 karit húzott fel 90-re, szinte kényszerből, ráadásul még engem is látványosan elhagyagol miatta. Lemondta a közös programokat, hogy húzhassa a karaktereit, amiért kiborultam, elsírtam magam, de még ez sem érdekelte őt.. Sőt ezek után is csak azt hajtogatta, hogy milyen sikereket ért el a játékban. Elegem lett, kitöröltem eredetit, mivel én is játszottam, de most meg folyton sms-eket ír, hogy ne hagyjam ott, neki tényleg csak én vagyok + hogy megint miket csináltak játékon belül...
Ez normális, hogy egy 30+ éves férfi jobban értékeli ezt, mint egy nőt, aki szereti, és aki azt mondta neki, mindig mellette szeretne lenni?
Hát ha valóban minden nap játszik és szinte semmit nem foglalkozik veled az valóban nevetséges.
És ha kitörölnéd a játékot? Akkor vajon szakítana is veled?
Elég nevetséges a barátod...
Függő. nem fog megváltozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!