Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak olyanok, akiket zavar ha valaki elpirul, zavarba jön előtte? És ezért kellemetlenül érzik magukat.

Figyelt kérdés
És egy másik kérdés: mit csinálhatnék hogy azok előtt akik tetszenek ne jöjjek zavarba. Általába az ilyen emberek előtt akik tetszenek nem is tudok feloldódni és ha pl nem mondok ki valamit amit akartam volna, utána folyton ezen rágódok, meg mikor érzem hogy elvörösödtem az előtt aki teszik tök sz.rul érzem magam:S légyszi irnátok tanácsot h hogy kéne leküzdenem?!

2012. okt. 7. 11:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt nem bírod 'leküzdeni'.. max ha sokszor kerülsz ilyen helyzetbe.

De egyébként én is ilyen vagyok, sőt én angol órákon is elpirulok. Amúgy nekem mindenki azt mondja hogy aranyos és nincs ezzel semmi gond. Szerintem meg teljesen természetes, és nem is nagyon tudsz rajta változtani.. de nem is kell:)

Ha meg valaki elpirul a másik előtt az végülis pozitív dolgot jelent, hogy kedvel, tetszel neki stb.

2012. okt. 8. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!