Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e még esélyem bármire? Esetleg, ha kibékülünk akár a szerelmét elnyerni is?
23 éves lány vagyok. A gondom az, hogy van egy nálam 5 évvel idősebb pasi, aki tetszik nekem, sőt már két hónapja fülig szerelmes vagyok belé, de ő nem viszonozza, hanem csak barátságot szeretett volna.Csúnyán össze is vesztünk mivel elkövettem egy hibát, ugyanis sokat kerestem. A dolog vége fél év szünet lett, ugyanis, a vita idején nem tudtam még dönteni, mit szeretnék tőle valójában, mert kezdetben én is csak a barátságot szerettem volna, de közben fokozatosan beleszerettem.
A fél év szünetet viszont elég sajátosan éljük meg, mert, amikor találkozunk, és egyedül jön az úton, állandóan fülig érő szájjal int nekem, ha meg társaságban van, rám se hederít. Viszont,az utóbbi időkben, amikor egyedül van és rám néz vagy odaköszön emellett, és mindezt fülig érő mosollyal ajkán, olyan fényt látok a szemében, amelyet egy szerelmes férfiében tapasztaltam már nem egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!