Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erezted mar, hogy eleted szerelmet engedted el? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Kene egy kis biztatas, azert teszem fel a kerdest. A helyzet a kovetkezo. Volt egy fiu, osztalytarsak voltunk gimiben. Elballagtunk es joooo messzire kerultunk egymastol. Pontosan 2000 km-re. Mar az utolso evben is eleg kozel alttunk egymashoz, de o akkor volt tul egy komoly kapcsolatan, igy nem lett semmi. Aztan en elkoltoztem. Elkezdtunk beszelgetni, rengeteget. Honapokig tartott ez, majd hazajottem. Akkor folytatodott a dolog 3D-ben. Nem sokkal kesobb, ujra elkoltoztem, mas okokbol es kicsit kozelebb. O az a fajta pasi, akinek sok szeretetre van szuksege es normalis kapcsolatra, nem tavkapcsolatra, ezert inkabb elengedtem, pontosabban szakitottam. Ennek mar egy eve, azota is szeretem, annak ellenere, hogy toroltem az eletembol, tehat semmit nem tudok rola. (illetve tudom sajnos, hogy van baratnoje) A dolog lenyege, hogy o tenyleg kulonleges volt. Rengeteget nevettunk egyutt, befejeztuk egymas mondatat es nagyon vonzodtunk egymashoz. Az elet valahogy megis mas utakra vitt. Fiatal vagyok meg, nyilvan leszek meg szerelmes, de ot sosem felejtem es a hianya orok seb marad bennem. Tortent veled hasonlo?2012. aug. 29. 16:44
1/7 anonim válasza:
Tegnap kiesett a kezemből életem teáscsészéje, évekig jóban voltunk befejeztük egymás mondatait, de tegnap elengedtem, hát életem legrosszabb érzése volt, órákig bömböltem a keszonkabinban.... :'(
2/7 anonim válasza:
Igen:) rég volt, de élénken emlékszem a lányra....
3/7 anonim válasza:
Tudod, sokáig nem tudtam elengedni... aztán egy szép napon bezárt egy viskóba ahol étlen szomjan pampogtam napokig... na ezután döntöttem úgy, hogy elvágom magam a világ fájdalmától, és szakítottam azzal a mániákuzzsal.
4/7 A kérdező kommentje:
Istenem, hogy egyeseknek miert hobbija itt okorkodni? Koltoi kerdes, nem kell valaszolni. A csaladi topicba nem tehetem, mert a modik atrakjak. Ide tettem, itt meg olvashatom az eretlen, buta emberek agyszulemenyeit. Szuper.
2012. aug. 29. 16:56
5/7 anonim válasza:
Velem történt, csak a mi sztorink sokkal bonyolultabb.De hiányozni nekem is hiányzik, más egyelőre nem tudta pótolni, de én hiszem, hogy találok majd valakit, akivel boldog leszek, mert vele már sajnos nem, az biztos.
6/7 anonim válasza:
én éreztem már ilyet de csak egy évig, bár ha látom még néha megfordul a fejembe hogy régen ő volt a tökéletes, de "minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető".
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem lenne érdemes újrakezdeni. Az idő (elvileg) begyógyítja a sebeket. De ha ez mégsem jönne be, akkor csinálhatod ugyanazt, mint ő. Szerezhetsz magadnak egy másik pasit, és kitudja, talán ő még jobb is lesz neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!