Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek vajon neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác a suliban aki mindig engem néz. De már vagy egy hónapja. 3 évvel idősebb mint én. De folyton csak néz szerintem még pislogni sem pislog. Én ezt észrevettem majdnem az első perctől.

Első reagálásom: Mit nézz ez engem?

Második : Tiszta helyes.

És most kb ott tartok hogy tetszik.

Szerintetek neki is tetszek én?

Vagy miért nézz?

Ja és amikor bejelöltem Facebook-on nem telt el 1 perc már vissza is jelölt. :) ( Én azért érzem úgy hogy tetszek neki mert magamtól nem figyeltem fel rá csak amikor észrevettem hogy ő néz engem).

2012. okt. 7. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Facebookon sztem azért jelölt vissza, mert épp fentvolt :D

Amúgy ja, jó esélyed van h bejössz neki, legalábbis én akkor nézegetnék ennyire egy csajt, ha tetszene

2012. okt. 7. 08:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nagyon ari vagy! :))
2012. okt. 7. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Na igen. Errol eszembe jut h a baratnoim a suliba egy harom evvel idosebb fiu minden mozdulatat figyelik. Meghalnanak csak h az egyszer is visszanezzen. De nem nez. Na szoval tuti biztos h tetszel neki. Ha holnap megint nez menj oda batran. :)
2012. okt. 7. 09:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszii :)) Arii vagy!!
2012. okt. 8. 17:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma mosolygott is! :D
2012. okt. 9. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Sínen vagy :D
2012. okt. 9. 19:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köccí
2012. okt. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!