Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezt zokon vennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt zokon vennétek a párotoktól?

Figyelt kérdés
Elkaptam valami vírusos fertőzést, és nem akarom, hogy ő is elkapja, ezért interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot 2 napja. Beszélgettünk, majd elbúcsúzott, hogy na Kicsim elmegyek lefekszem aludni, szia jóéjt...stb szokásos búcsú szöveg. Ennek már 2 órája, hogy elment, én nem tudok aludni gondoltam felnézek a közösségi oldalra és látom, hogy kommentelt egyik haverja állapotához. Én szívem szerint beszéltem volna még vele... és még hazudott is. :S
2012. okt. 7. 02:23
 1/10 anonim ***** válasza:

nem.

örülnék,hogy nem nekem kell ápolgatni a nyavalyáját.

2012. okt. 7. 02:37
 2/10 anonim ***** válasza:
vagy csak később visszajött...esetleg mobilról az ágyban mert ő sem tudott aludni?
2012. okt. 7. 02:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Neki régifajta telefonja van, nem tud rajta facebookozni. Felhívtam és mondta, hogy megnézett még 1 filmet. De minek ráz le azzal h lefekszik? Miért hazudozik?
2012. okt. 7. 02:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért baj az,ha már nem tud veled beszélgetni tovább?Inkább befekszik az ágyba és filmet néz.Te úgyis beteg vagy.Gyógyulj meg,aztán kérd rajta számon.Ne féltékenykedj.Vagy kommentelj bele a fb-os cuccába D:
2012. okt. 7. 02:44
 5/10 anonim ***** válasza:

a régi mitjelent? nagyjából bármilyen mobillal lehet hacsak nem egy régi nokiáról van szó amin még kamera sincs...

ha nem egy másik csajhoz ment akkor ne zaarjon...lehet kicsit nekem is rosszul esne de te itt kérdezgeted a népet ez már túlreagálás...nyugi...hát csak elment filmezni

2012. okt. 7. 02:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy unt téged...

De legalább lehetett volna annyi esze hogy ne írjon utánna semmit az üzenőfalra(gondolom Facebookon?mi máson? :D) Vagy legalább állította volna be hogy te ne lásd az ő hozzászólását,sok IQ-ja lehet gondolom

2012. okt. 7. 02:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát én is zokon venném, de azért nem szívnám mellre. Vele beszélném meg a dolgot. Had magyarázkodjon.

Egyébként velem is előfordult már, hogy valakivel már nagyon nem szívesen cseteltem, mert zavart, hogy nem tudok vele lenni.

2012. okt. 7. 04:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell folyton egymás nyakán lógni, elbúcsúztatok és mindenki megy a dolgára. Ő még ottragadt egy kicsit, veled is előfordulhat. Ne égesd le magad azzal, hogy számonkéred egy olyan dologért, amit te magad is simán elkövetsz.
2012. okt. 7. 05:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez ilyen férfi szokás. Engem is folyton azért csesz le mert nem megyek mingyárt aludni pedig mondtam hogy megyek. Túl szó szerint vesztek mindent.
2012. okt. 7. 07:50
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne hisztizz ilyen apróságokon. hacsak nem akarod teljesen kiábrándítani. 24/L
2012. okt. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!