Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt zokon vennétek a párotoktól?
nem.
örülnék,hogy nem nekem kell ápolgatni a nyavalyáját.
a régi mitjelent? nagyjából bármilyen mobillal lehet hacsak nem egy régi nokiáról van szó amin még kamera sincs...
ha nem egy másik csajhoz ment akkor ne zaarjon...lehet kicsit nekem is rosszul esne de te itt kérdezgeted a népet ez már túlreagálás...nyugi...hát csak elment filmezni
Egyértelmű hogy unt téged...
De legalább lehetett volna annyi esze hogy ne írjon utánna semmit az üzenőfalra(gondolom Facebookon?mi máson? :D) Vagy legalább állította volna be hogy te ne lásd az ő hozzászólását,sok IQ-ja lehet gondolom
Hát én is zokon venném, de azért nem szívnám mellre. Vele beszélném meg a dolgot. Had magyarázkodjon.
Egyébként velem is előfordult már, hogy valakivel már nagyon nem szívesen cseteltem, mert zavart, hogy nem tudok vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!