Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mennyire jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire jönnek be a szőke pasik?

Figyelt kérdés
Ha semennyire akkor miért ? Ha igen akkor miért ? Ha szőke akkor zöld szem ? vagy kék ? Haj az felzselézett vagy vasalt? Vagy legyen szőke de kopasz ? :D
2012. okt. 6. 22:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
hát nekem nem nagyon jönnek be a szőkék. Mert szerintem túl meleges. De nem mindegyik. De ha szőke akkor kék szem. és felzselézett haj :P
2012. okt. 6. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:

imádom *.* és bármilyen szemmel XD ja és felzselézett... bárki bármit mond,szerintem a vasalt haj b*zis

és milyen már a szőke kopasz? vagy ilyen 2mm-re gondoltál?

2012. okt. 6. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek, ha illik hozzá és nem úgy néz ki mint egy meleg :D a barátom szőke, kék szemű
2012. okt. 6. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Szőke a hajam de nem meleg:)
 5/12 A kérdező kommentje:
neem az csak poén volt :) és ha felzselézett akkor hogyan ? oldalt rövid fent meg felzselézve ? olyan cristiano ronaldos vagy milyen ?
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha helyes akkor tök mindegy, hogy szőke vagy nem.A szőke férfiak bejönnek, a szőke kis nyálgépek nem:

Szőke férfi:

[link]

[link]

Szőke nyálgép:

[link]

[link]

2012. okt. 6. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem szőkében a kicsit "b.uzisabb" kinézetű pasik tetszenek zselézett hajjal.

barnában szeretem a nagyon férfiasat de szőkében legyen olyan kis cukifijjú <3

és kék szemmel ha lehet ^^

21/L

2012. okt. 6. 23:14
 8/12 A kérdező kommentje:
itt a második kép az b*zis ? Nem a nagy hanem a kis képen. Az első kisképen :D rövid feluzselézett haj. Bu*-is ?
2012. okt. 6. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem bu.is, ha tudja hordani a FÉRFI!
2012. okt. 6. 23:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
ha festett szőke, akkor rosszul lét, ha természetes, akkor nincs para vele:) mindegy, hogy milyen a szeme meg a haja, úgyis az összhatást nézném:)
2012. okt. 7. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!