Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinapi partin tánc? Elfogla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapi partin tánc? Elfoglaltság?

Figyelt kérdés

2 hét múlva hivatalos vagyok egy 18. szülinapra egy számomra nagyon kedves fiúhoz. Nem ismerem a barátait. 14 vagyok.

Táncolni nem tudok...inni nem fogok...szóval..nekem ott mi esélyem van?

Rá 1 héttel nekem lesz bulim..14.

Milyen táncot tudnék előadni?

Mármint egy mai zenére mit lehet táncolni?

Nem egyéni számként, csak ha felkérnek táncikálni...hogy ne égjek le...

Meg szülinapi bulimon mit tudunk csinálni??

Nem voltam még soha ilyen helyzetben..előre is köszii...

(üvegezés kizárva)

2012. okt. 6. 14:18
 1/5 A kérdező kommentje:

Valamint mit szokás vinni ajándékba?

A srác több mint barát...

2012. okt. 6. 14:21
 2/5 tanárnő válasza:
Igen, mindenképp illik valamit vinni.Egy sima meghívás esetén is, de jeles napra különösen. Eléggé fantáziátlan dolog az üveg ital, ráadásul 14 évesen nyilván nincs saját jövedelmed, ezért inkább valami személyes apróságot, vagy magad készítette dolgot ajánlanék. Ha nincs ötlet, ilyeneken gondolkozz: jópofa kulcstartó, esetleg valami apróbb ékszer, ha szereti a srác az ilyesmit, vagy valami kisebb emléktárgy. Semmiképp ne legyen drága dolog, nem az értéke számít, hanem az ő egyéniségéhez, érdeklődéséhez válaszd. Ha inni nem fogsz, azt nagyon jól teszed. Ha táncolni sem, azt már kevésbé. Senki sem született úgy, hogy nagyon tud, próbálkozz csak, neked is menni fog! Otthon próbálj egyedül vagy barátnőkkel valami jó zenére gyakorolni! Mi esélyed van? Ha mosolyogsz és kedves vagy, ha tudsz beszélgetni és érdeklődést mutatsz mások iránt, figyelmesen meghallgatsz embereket, akkor be tudsz illeszkedni egy -normális- idegen társaságba. A fiúk szeretnek magukról, a hobbijukról beszélni, lehet, hogy az autók vagy a sport nekünk nem a kedvenc témánk, de nekik fontos. Persze nem mindegyik fiúnak ezek a fontosak, de ki lehet deríteni egy-egy kérdéssel, hogy kit mi érdekel. akár megkérdezed, hogy mit akar tanulni később, vagy hogy mit szokott csinálni suli után, van-e testvére, stb. Nem kell vallatni, de egy-egy jó kérdés sokat lendíthet a barátkozáson. Mosolyogj, és légy nyitott! Érezd jól magad!
2012. okt. 8. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megrajzoltam a fiú arcképét. Elég jól rajzolok. Egy rajz szerinted/tetek elég?

2012. okt. 8. 18:42
 4/5 tanárnő válasza:
Elég. Viszont abszolút vallomás. Felvállalod?
2012. okt. 12. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Miért az?

Egy rajzolt, bekeretezett arckép mellé egy kulcstartó, aminek az egyik része nála, másik nálam, belegravíroztatva a nevünk kezdőbetűje és hogy mindörökké barátok.

2012. okt. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!