Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mi kamaszfiúk állandóan csak a szexre gondolunk, de a csajok mereven elzárkóznak ettől?
Megnyerni a vitát? :DDD na most tényleg jót röhögtem.
Neked amúgyis mindegy, olyan mintha indulnál a paralimpián. Akár nyersz, akár vesztesz,retardált vagy :)
:D nyilván mindenki egyetért ezzel a válaszaid alapján:D ne röhögtess már minket kérlek:D ne itt vezessd le a fusztrációdat, mert ronda vagy és kicsi a pömpölőd, jah és meg annyi eszed van, mint egy marék döglött molylepkének:D
Úgy bírom az ilyen kis nethuszárokat, akkor a szájuk, de ész az sehol, semmi érvelés, csak a személyeskedés, egyből "te vagy a h.lyeeee, neem te vagy", mint az oviban:D sebaj, majd kinövöd drága, megtanulsz értelmesen kommnikálni az emberekkelés akkor talán a k.rvákon kívül más is szóba áll veled, talán még úgy is, hogy nem fizetsz nekik:P
Na de neked bizonyára holnap iskola van, nem kellene már aludni? vagy félsz hogy ágybapisilsz?:D
Na igen, tőled nem is vártam mást...csúnya vagy, ronda vagy, buta vagy, kicsi a pömpölőd, mörrr börrr, toporzék toporzék :D Komolyan mondom, jó nézni ahogy cirkuszolsz. Fizetnek is érte legalább? :D Üsd erősebben a billentyűket, akkor tuti jobban fog fájni nekem :)
Itten bazinagy jogállam van, szóval úgy csinálsz magadból bohócot, ahogy az neked jólesik, a tényeken változtatni úgysem tudsz. Egyszerűbb, ha szembesülsz vele hogy fáj az igazság, és futni viszed a bojlertested, rá is fér a 200 tonnás zsírhordódra :D Ez lesz az új beceneved, zsíroskenyér=Fettesbrot. Vagy inkább Bacon legyen?
Ki az a "mindenki"? Te meg a szar a gatyádban? Jajhagyjukmár...nézni is rossz, mit összekínlódsz.
Na eredj lefeküdni, nyomorék, nehogy elkéss holnap a plázából :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!