Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom elérni hogy ne érezzek semmit?
Figyelt kérdés
Se jót se rosszat se hiányt [főleg azt ne]. Semmit az ég világon mint egy gép. Vagy csak gyűlöletet. Normális válaszokat köszönöm.[idióták kíméljenek nem vagyok abban az állapotban.]2012. okt. 5. 23:54
11/21 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Minden egyes nap fáj mélyen belül, hogy egy lánynak sem kellek, hogy senki sem tud szeretni. Valamiért minden csúnya fiúnak van szép barátnője, de nekem még csúnya barátnő sem jut, nem tudom mi a baj velem, volt, aki még helyesnek is mondott már, szemezni is szoktak ritkán lányok velem, de a fene sem érti már, hogy miért nem kellek én senkinek sem, miért jönnek össze azok alányok is más pasival, akikkel nagy nehezen összehozok végre egy randit. Fáj így élni. Főleg azért, mert nagyon tudnék szeretni, érzem, hogy megtudnék már fojtani is egy lányt a szeretettemmel, csak ugye erre egy csúnya, nem nagymenő sráctól egy lányank sincs szüksége. :(
12/21 anonim válasza:
Aki mondja, hogy öngyilkos lesz, vagy akar lenni, az nem lesz. Tudom, mert én is mondogattam, de nem tettem meg. Amikor átléptem az érzelemmentes világba, akkor már nem mondtam, hanem kísérletet tettem rá. Az élet kegyetlen, ezt kell elfogadni. Ne hidd, hogy bárkinek jobb lesz, még neked sem lesz jobb.
13/21 A kérdező kommentje:
Nem muszáj öngyilkosnak lennem. HA lenne rá lehetőségem gyilkolnék én mindenkit válogatás nélkül.
2012. okt. 6. 00:24
14/21 anonim válasza:
Megmosolyogtat az írásod:) Inkább arról mesélj, hogy mi okozta ezt a rettentő fájdalmat. Én tudok mesélni róla, hogy nekem mi okozta, de inkább ezt a történetet megtartom magamnak.
15/21 A kérdező kommentje:
csoport terápia?
Hát akkor gondolom nincs megoldás a kérdésre. Mi okozta? Az élet. Az élet szar és ha lenne is isten akkor is gyülölném.
Na még egy utolsó jótcakát gyerekek.
2012. okt. 6. 00:29
16/21 anonim válasza:
Az élet szar, ezzel még nem mondtál újat, de valaminek ki kell ezt váltani, én arra vagyok kíváncsi:)
17/21 A kérdező kommentje:
Ez nem csak így jött a semmiből. Esemény sorozatok 3-4 hónap alatt össze dobták ezt a szart ide nekem. Élet rajzot nem adnék bocsika mert nem azért írtam a kérdést hogy itt aztán mindenki vigasztalgasson.
Köszi mindenkinek. És sok sikert nektek skacok...
2012. okt. 6. 00:33
18/21 anonim válasza:
Akar a fene vigasztalni. Elakarsz érni egy ilyen állapotot? Segítek. De hogy lehet nem éled túl, az is biztos.
19/21 A kérdező kommentje:
Az nem hinném hogy érdekel.
2012. okt. 6. 00:35
20/21 anonim válasza:
Már mi? Olyan állapotot akarsz elérni, amiben nincs érzelem. Én átéltem, ha oda akarsz jutni, nem foglak megakadályozni benne, csak említettem, hogy nem biztos, hogy túléled, miután az életkedved megszűnik. Csak feketén látsz mindent, semmi szín nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!