Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet barátnőm ha félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőm ha félek a bunyótól? 27/F

Figyelt kérdés
soha nem volt, és hogy tudjak bunyózni ezen változtatni nem tudok. Még egy beszólásra sem vagyok képes
2009. aug. 4. 23:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
0% siker 100% kudarc. Ezek után mit higgyek?
2009. aug. 5. 11:35
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Ez az arány szerintem az önbizalomhiányod miatt van inkább..
2009. aug. 5. 11:49
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Nem lehet me leütlek!

Egyébként: miért ne lehetne? Nekem sem volt még barátnőm, pedig én nem félek a bunyótól. :D Igaz, nem is szoktam olyan helyzetbe kerülni, hogy sor kerüljön rá.

2009. szept. 22. 00:17
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

lol a barátnőddel nem bunyózni kell, de ha azt szeretnéd akkor keress inkább egy dominát :DD

komolyra fordítva, attól hogy barátnőd van, nem keveredsz folyton konfliktusokba, ahol bunyózni kell hogy megvédd a barátnődet a sok rossz rosszfiútól.Adódhat persze ilyen szituáció, de azért elég ritka, minden esetre abszolút túlzás hogy emiatt félj egy párkapcsolattól.Sztem ez csak vmi kifogás amit kitaláltál saját magadnak, ha 27 évesen még nem volt barátnőd és ennyire félsz esetleges konfliktusoktól, akkor komolyabb problémáid,komplexusaid lehetnek, szerintem keress magadnak egy pszichológust! Nem rosszindulatból írom !! ;-)

2009. szept. 22. 01:10
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

Ha tényleg ennyire frusztrál, menj el vmi küzdősportra. Én pl. thai boxolok és imádom. Nem sok ember van, aki meg tudna verni...

De persze, ennek az ég világon nincs semmi köze a csajozáshoz. Oda önbizalom kell.

2009. szept. 22. 01:54
 16/26 anonim ***** válasza:
59%

ENm tudom mért hiszi azt néhány fiú, hogy a verekedéstől menők lesznek.Jó igaz, hogy általában a fiúnak kell megvédeni a lányt,de többnyire erre vannak a rendőrök stb.

Én kifejezetten utálom ha valaki verekedésbe keveredik, vagy azt hiszi, hogy erővel minden megoldható!

Én a nyugisabb opasikat szeretem és szerintem ezzel még sokan így vannak!

AMúgy meg ha zavar tényleg tanulj valami küzdősportot,de az önbizalmnadon is kelle változtatni.Tuti, hogy amiatt nem tudsz becsajozni,mert nem vagy elég laza és nem tudod önmagadat adni!

2009. szept. 22. 06:45
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Hát igen, Eddie Murphy szabadszájú stílusa, verekedésre mindig kész habitusa csak a filmeken vonzó (már akinek).

Kedvességgel, figyelmességel, szelídséggel több női szívet lehet meghódítani, mint durvasággal. Lazíts, légy önmagad, ne próbálj a lányok előtt másnak látszani. Ja, és még valami. Hozzád hasonló lányokkal próbálkozz (pl. szelíd pasi-szelíd lány, harsányabb pasi uilyen lány, stb.), akkor kevesebb kudarc ér. Sok szerencsét!

2009. szept. 22. 07:06
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

07:06-os: "(pl. szelíd pasi-szelíd lány, harsányabb pasi uilyen lány, stb.)"

Én pl. járok küzdősportra, ott szeretek verekedni (utcán nem szoktam és nem is fogok, mert nem akarok!) mégis szelíd, becsületes fiú vagyok tele empátiával. Akkor én szerinted melyik csoportba tartozok?

(ezzel csak arra akarok kilyukadni h hülyeség ilyen szabályokat felállítani...)

2009. szept. 22. 07:39
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

06:45-nek:

Ilyenkor hol voltak a rendőrök?

http://www.youtube.com/watch?v=RkSpCas44i8

2009. szept. 22. 07:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha beszélni, fogalmazni megtanulsz, akkor majd már lányokkal is tudsz beszélni és másoknak is beszólogatni...
2009. szept. 22. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!