Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasinak szőrös vagy csupasz hónalja legyen?
"Nekem sem tetszik a szőrös hónaljú pasi, manapság már csak a kukásembereknek és a hajléktalanoknak van szőrös hónaljuk : ápolatlan és igénytelen emberre vall!"
Honnan jöttél? A holdról? Attól, hogy valaki nem csupasz, mint egy ötéves gyerek, már igénytelen? Nagy baj van a világnézeteddel, és pont az ilyenek miatt írtam a commentbe a hülyegyerekek jelzőt. Nagy előítéleteid vannak, és még1x hangsúlyozom, hogy semmivel nem HIGIÉNÉSEBB!!! Ettől függetlenül én is vágom, de nem csupaszra, ahogy az intim régiót is. Szóval ápolatlan vagyok, meg hajléktalan? Hmmm... Sötét vagy komám, nagyon sötét...
-ReapeR-23/F
Attól függ, hogy mennyi az a szőr. Ha ritkább ott a szőre, akkor szerintem tökéletes, ha dzsungel, akkor inkább nyesse le.
19/L
Ne használjatok már olyan kifejezéseket, amiket nem értetek!
Valaki egyszer feldobta azt a szót, hogy higénikus, és mindenki szajkózza, mert azt hiszi ez valami varázsszó.
Képzeljétek,a szőrös a higénikus ebben az esetben!
Ha valakinek tetszik a szőrtelen, okés, persze, de ne fogjuk már rá, hogy higénikus!
csupasz
ha sehol máshol nem borotválja, ezt az egyet akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!