Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasinak szőrös vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak szőrös vagy csupasz hónalja legyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 23:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

"Nekem sem tetszik a szőrös hónaljú pasi, manapság már csak a kukásembereknek és a hajléktalanoknak van szőrös hónaljuk : ápolatlan és igénytelen emberre vall!"

Honnan jöttél? A holdról? Attól, hogy valaki nem csupasz, mint egy ötéves gyerek, már igénytelen? Nagy baj van a világnézeteddel, és pont az ilyenek miatt írtam a commentbe a hülyegyerekek jelzőt. Nagy előítéleteid vannak, és még1x hangsúlyozom, hogy semmivel nem HIGIÉNÉSEBB!!! Ettől függetlenül én is vágom, de nem csupaszra, ahogy az intim régiót is. Szóval ápolatlan vagyok, meg hajléktalan? Hmmm... Sötét vagy komám, nagyon sötét...

-ReapeR-23/F

2009. aug. 9. 15:36
 22/29 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyi az a szőr. Ha ritkább ott a szőre, akkor szerintem tökéletes, ha dzsungel, akkor inkább nyesse le.

19/L

2009. aug. 9. 15:54
 23/29 anonim ***** válasza:

Ne használjatok már olyan kifejezéseket, amiket nem értetek!

Valaki egyszer feldobta azt a szót, hogy higénikus, és mindenki szajkózza, mert azt hiszi ez valami varázsszó.

Képzeljétek,a szőrös a higénikus ebben az esetben!

Ha valakinek tetszik a szőrtelen, okés, persze, de ne fogjuk már rá, hogy higénikus!

2009. aug. 9. 16:33
 24/29 anonim ***** válasza:
hát sztem egy pasinak csak a lábán meg a karján legyen szőr az természetes.... ugyan máshol is az de én szeretem ha hónalj nemiszerv környéke csupasz
2009. aug. 9. 17:36
 25/29 anonim ***** válasza:
ennek a reaper-nek vagy ki ez :D üzenem h tényleg vissza kéne fogni magad már csak a beszédedből is kitűnik h ,,ki vagyok én vagyok" típus vagy am akárhány kérdést olvastam már mindig csak lebaszást kapnak az emberek tőled ahogy az én válaszomra se kaptam mást....
2009. aug. 9. 17:38
 26/29 anonim ***** válasza:

csupasz

ha sehol máshol nem borotválja, ezt az egyet akkor is!

2009. aug. 9. 17:42
 27/29 anonim ***** válasza:
Olyan legyen, amilyen eredetileg. Nem kell se vágnia, se borotválnia, különben egy melegre emlékeztet.
2010. jún. 16. 18:40
 28/29 anonim ***** válasza:
Igazából annyira vicces, hogy a pasik egyre jobban imádnak nőiesedni. Ebből amúgy az lesz, hogy 10-20 év múlva már a férfiak is tök csupaszak lesznek mindenhol, a lábukon, a karjukon, mellkasukon, valószínűleg ők is mindenhonnan leszedik majd a szőrt maguknak! Gyerünk, srácok, én drukkolok nektek, legyetek mind olyanok, mint a homokosok! 18/l
2010. jún. 16. 18:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Miért, lehet egy pasinak csupasz hónalja? Ott kötünk ki a végén, hogy már a haj sem lesz trendi meg higiénikus, meg a bajusz is ápolatlanságra vall. Nahááát...
2010. jún. 17. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!