Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért nem kell kedves srác?

Figyelt kérdés
Miért csak az kell nekik akiknek eszük ágában sincs megállapodni, csak virágról virágra szállnak, aztán mégis ők a jó pasi ideálok... Miután pedig őket is átverték aztán megy a sírás, hogy ők csak egy rendes fiút akarnak, persze pár napra már egy másik alfahím a célpont...
2012. okt. 5. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyen beképzelt arcként nem is csodálkozom rajta :)
2012. okt. 5. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
De kik mondták, a szüleid?
2012. okt. 5. 19:19
 13/17 A kérdező kommentje:
a többi lány
2012. okt. 5. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Az igazságot itt ezen az oldalon mindig lepontozzák mert nagyon fáj:)

pedig előrelépés lenne he először felismernétek magatokban;)

2012. okt. 5. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:

19:16 vagyok!

19:17 nek üzenem!

Teljesen igazad van!:D Hát beképzelt vagyok,nincs mit tenni. Eléggé el vagyok szállva magamtól, és tökéletesnek hiszem magamat. De kellő önkritikám megvan,és valahol azért tudom,hogy ez nem igaz.

A kedvesség az viszont hiányzik belőlem,és nem értem,miért írja itt mindenki,h ez olyan nyomi dolog lenne,mert közbe meg sztem nem az! Szerintem rengeteg erő és bátorság kell hozzá,hogy egy ember kedves merjen lenni. Én például nem tudok,valahogy nem megy,mármint megvan bennem,de nem tudom kimutatni. És én pont ezt tartom az egyetlen gyengeségemnek...

2012. okt. 5. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
mert a kedves srácok általában csúnyák azért!!
2012. okt. 5. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
miért ne kellene? csak nem ügyi fogyi kedves, hanem határozott kedves, az, h valakinek jó a fellépése nem egyenlő azzal, h bunkó kell legyen
2012. okt. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!